HomeJOGG-Hilversum

JOGG-Hilversum

De gemeente Hilversum heeft zich in 2016 aangesloten bij het landelijke Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG). De reden hiervoor is dat de gemeente een gezonde leefstijl bij kinderen en jongeren wil versterken en stimuleren. Om dit te coördineren is een JOGG-regisseur aangesteld in dienst van Team Sportservice.

De regisseur werkt samen met allerlei mensen en organisaties die om een kind of jongere heen (kunnen) staan. Hierbij kun je denken aan scholen, naschoolse opvang, sportverenigingen, kinderwerk, jongerenwerk en buurtsportcoaches, maar ook aan huisartsen, jeugdverpleegkundigen, fysiotherapeuten en diëtisten. Gezamenlijk zetten wij ons in voor een gezondere leefstijl voor kinderen en jongeren. Hierbij staan gezond eten en drinken en genoeg bewegen voorop.

Om dit te bereiken wordt er onder andere ingezet op (meer) water drinken en het eten van gezonde(re) tussendoortjes, maar ook op gezonde school- en sportkantines en meer bewegen.

Neem voor meer informatie contact op met de JOGG-regisseurs Alexandra Ochsendorf via aochsendorf@teamsportservice.nl of 06-11421327 en Femke Roest via froest@teamsportservice.nl of 06-52624652.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en initiatieven van JOGG-Hilversum? Meld je dan aan voor de JOGG Nieuwsbrief (4x per jaar)!