Home60+ Beweegweek Wijdemeren

60+ Beweegweek Wijdemeren

Denk je er wel eens over om samen met anderen in beweging te komen? Voor je gezondheid, om mensen te ontmoeten of omdat je het vroeger ook al leuk vond om sportief bezig te zijn? Het vinden van een plek om te gaan bewegen kan best lastig en spannend zijn. Daarom wordt één keer per jaar de 60+ Beweegweek georganiseerd door Team Sportservice ’t Gooi en de 60+ Beweegcoach in samenwerking met de sport- en beweegaanbieders van gemeente Wijdemeren.

De 60+ Beweegweek is een week lang gratis deelnemen aan verschillende beweegactiviteiten voor 60-plussers. Dit geeft je de gelegenheid om kennis te maken met één of meerdere beweegactiviteiten. Samen met leeftijdsgenoten één of meerdere lessen laagdrempelig uitproberen om te ontdekken wat je het beste past. De vele sport- en beweegaanbieders van gemeente Wijdemeren stellen hun lessen open voor jou. Bovendien kan je bij ons terecht voor een overzicht van alle activiteiten die in de Beweegweek plaatsvinden. Inmiddels heeft de 60+ Beweegweek vier keer plaats gevonden. De vijfde editie van de 60+ Beweegweek vindt naar verwachting plaats in april 2020.

Een reactie van een deelneemster

Afgelopen keren waren er vele verschillende beweegactiviteiten te beoefenen, van golf, yoga tot jeu de boules, tennis en wandelen. Slenderen was vorige keer ook mogelijk. Hieronder een reactie van een mevrouw uit Kortenhoef: “ik vond na het overlijden van mijn man de drempel om weer te gaan sporten te hoog. Jaren geleden was ik lid bij Slender You en toen deze informatie over de beweegweek voorbij kwam en ik hen daartussen zag staan, heb ik gelijk gebeld. Zo blij dat ik weer terug ben!”. Wil jij ook één of meerdere proeflessen proberen tijdens de beweegweek? Houd dan de website in de gaten in het voorjaar!

Tot slot

Duurt het wachten op de 60+ Beweegweek je te lang, wil je nu al (meer) in beweging?
Neem dan contact op met de 60+ Beweegcoach voor een beweegadvies. Klik hier voor meer informatie.
Met vragen over de 60+ Beweegweek kan je terecht bij Rosanne Hartman via 06-30639754 of rhartman@teamsportservice.nl.