HomeNieuwsSuccesvolle eerste netwerkbijeenkomst Doortrappen in Hilversum!

Succesvolle eerste netwerkbijeenkomst Doortrappen in Hilversum!

Op woensdag 26 juni 2024 vond de allereerste netwerkbijeenkomst Doortrappen plaats in de Feel Good Fitness Factory Hilversum! Het programma heeft als doelstelling ‘veilig fietsen tot je 100ste’. De bijeenkomst werd georganiseerd door Gerda Postma, buurtsportcoach Fietsen van Team Sportservice en contactpersoon voor Doortrappen in Hilversum.

Sterke basis voor veilig fietsen in Hilversum

Diverse netwerkpartners kwamen samen voor een boeiende presentatie en gesprek over het project Doortrappen in Hilversum. Onder de aanwezigen waren o.a. een lokale fietsenmaker, vertegenwoordigers van de gemeente Hilversum, de Fietsersbond, Seniorenvereniging Senver en Hilversumse buurtsportcoaches. Hun gedeelde ervaringen en ideeën tijdens deze inspirerende avond legden een sterke basis voor Doortrappen in Hilversum.

Samenwerken met Doortrappen

We bedanken de aanwezigen voor hun enthousiasme en waardevolle input. Een bijzonder dankwoord voor Hani van Alaa Tweewielers, die met zijn inspirerende verhaal ‘van vluchteling naar fietsenmaker’ iedereen wist te raken. Wij kijken ernaar uit om nog meer samenwerkingspartners aan Doortrappen te verbinden. Lokale ondernemers, verenigingen, welzijnswerkers, beweegdocenten en buurtsportcoaches: samen kunnen we nog meer Hilversummers helpen om veilig te blijven fietsen!

Meer informatie over Doortrappen?

Wil je meer informatie over Doortrappen? Neem dan contact op met Gerda Postma, buurtsportcoach Fietsen, via gpostma@teamsportservice.nl of 06 21 44 41 26.