HomeNieuwsOntdek Hilversum tijdens de Wandelspeurtocht!

Ontdek Hilversum tijdens de Wandelspeurtocht!

Ontdek de bijzondere plekjes van Hilversum op een unieke manier met de speurtochten van Bink en Team Sportservice in Hilversum! Als onderdeel van de viering van het 600-jarig bestaan van Hilversum, nodigen we alle inwoners van Hilversum uit om samen op ontdekking te gaan. 

Samen in beweging

In opdracht van gemeente Hilversum zijn Bink en Team Sportservice samen op zoek gegaan om iets leuks, leerzaams en ludieks te bedenken. We geloven in de kracht van bewegen en willen sporten en bewegen voor iedereen toegankelijk maken. Zodat iedereen kan genieten van de positieve effecten die sporten en bewegen met zich meebrengt. Met twee leuke speurtochten willen we meer bewegen bevorderen, de band tussen de inwoners versterken en tegelijkertijd de schoonheid van de stad laten zien.

Speuren door Zuid

De wandelspeurtocht neemt je mee op een reis langs bijzondere plekken en bezienswaardigheden in Hilversum-Zuid. Met vragen en opdrachten onderweg, biedt de speurtocht een speelse manier om meer te leren over de geschiedenis en wetenswaardigheden van de wijk. De route van 2 kilometer, die ongeveer een uur duurt, kan op elk gewenst moment en punt worden gestart. Het is de ideale activiteit voor een gezellige middag vol nieuwe ontdekkingen.

Ontdek fietsend Hilversum-Oost 

Liever fietsen? Ga dan op verkenning met de fietsspeurtocht door Hilversum Oost. Neem de tijd om te pauzeren bij interessante locaties en maak foto’s van de prachtige omgeving. De fietsspeurtocht door Hilversum-Oost is de ideale manier om de stad op een actieve en interactieve manier te verkennen.

Beide speurtochten zijn te downloaden via www.binkkinderopvang.nl/speurtocht.

Feestelijke openingswandeling

Op woensdagmiddag 15 mei om 15.30 uur wandelen wij samen met kinderen, buurtbewoners, medewerkers van Bink Kinderopvang en Team Sportservice als eerste de wandelspeurtocht vanaf de Buitenschoolse Opvang Doedok, aan de Eikbosserweg 166. Bij de Bink locatie aan het Rembrandplein staat Natasja Netten, JOGG-regisseur, klaar om deelnemers te voorzien van water en gezonde snacks.

Wil je hierbij zijn?

Wil je bij de feestelijke openingswandeling zijn?  Meld je dan aan bij buursportcoach Wandelen Ellen Steusel via: esteusel@teamsportservice.nl of 06 – 16 30 63 56