HomeNieuwsNieuwe collega’s in Wijdemeren en Hilversum

Nieuwe collega’s in Wijdemeren en Hilversum

Sinds kort heeft Team Sportservice ’t Gooi er twee nieuwe collega’s bij. Femke gaat in Hilversum aan de slag als BSC-coördinator en JOGG-regisseur. Robin versterkt het team Aangepast Sporten en start als buurtsportcoach in Wijdemeren. Graag stellen wij Femke en Robin voor. 

Femke Roest

“Iedere Hilversummer beweegt en sport naar eigen vermogen.” Dat is de sportmissie van de gemeente Hilversum en daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Femke Roest en sinds kort werk ik namens Team Sportservice voor de gemeente Hilversum als Coördinator Buurtsportcoaches en JOGG-regisseur.


Als Coördinator Buurtsportcoaches leid ik alles in goede banen voor de buurtsportcoaches die in Hilversum actief zijn en hun activiteiten. Daarnaast wil ik de samenwerking met andere organisaties zoals sportverenigingen, huisartspraktijken, zorginstellingen, etc. nog meer stimuleren. Mijn ambitie is dat steeds meer Hilversummers weten wie de buurtsportcoaches zijn en wat zij doen. De drempel om deel te nemen aan door hen georganiseerde activiteiten, moet zo laag mogelijk zijn. Tegelijkertijd wil ik vaker dat deelnemers doorstromen naar één van de vele Hilversumse sportverenigingen en daar blijvend bewegen en sporten.

Hilversum is één van de 143 JOGG-gemeentes. Samen met mijn collega JOGG-regisseur Alexandra Ochsendorf zet ik mij in voor een gezonde omgeving en een gezonde jeugd. Dit betekent gezond eten en drinken op de kinderopvang, de basisschool, de sportvereniging en andere plekken waar kinderen vaak komen. Ook willen wij dat kinderen voldoende gemotiveerd worden om te bewegen en sporten. Heb je tips of suggesties voor me?  Of wil je graag nader kennis met me maken? Neem gerust contact op! 

Robin van der Vliet

“De lach op de gezichten van de kinderen, dat geeft mij zoveel energie!”
Mijn naam is Robin van der Vliet en ik heb een droom. Mijn droom is dat sport en bewegen voor iedereen toegankelijk is. Begin maart ben ik gestart als Buurtsportcoach Gemeente Wijdemeren en medewerker Aangepast Sporten Regio ’t Gooi. Mijn werk is erg divers en hierdoor is elke week anders. Met mijn enorme passie voor sport en het in beweging brengen van mensen, wil ik mede door mijn werkzaamheden binnen Team Sportservice mijn droom verwezenlijken. Heb je tips voor mij of wil je graag met mij om tafel om kennis te maken of te sparren? Neem gerust contact met mij op.


De contactgegevens van Femke en Robin vind je hier.