HomeNieuwsNieuwe 60+ Beweegaanbod Boekjes Hilversum & Hilversumse Meent!

Nieuwe 60+ Beweegaanbod Boekjes Hilversum & Hilversumse Meent!

Tijdens Hilversum Actief mochten we de eerste exemplaren uitdelen van het 60+ beweegaanbod boekje Hilversum & Hilversumse meent! Een boekje met daarin een, zo compleet mogelijk, beweegaanbod. Een aanbod variërend van MBVO tot yoga, van wandelen tot fietsen, van volksdansen tot fysiofitness, van koersbal tot tennis, van sportief wandelen tot….. Eigenlijk te veel om op te noemen.

Sommige activiteiten worden gegeven door de Buurtsportcoaches, andere door gediplomeerde docenten en weer andere onder begeleiding van een zorgprofessional (bijv. fysiotherapeut). Wat opvalt is vooral de diversiteit van de aanbieders. Veel mensen houden zich bezig met het verzorgen van beweegactiviteiten voor inwoners 60+.

Benieuwd of er ook een leuke activiteit voor jou in staat? Klik hier voor de digitale versie van het boekje.

Heb je liever een “echt” exemplaar van het beweegboekje in handen? Dan kan je terecht bij een van de Buurtsportcoaches. Vraag dan meteen naar een persoonlijk vrijblijvend beweegadvies, zij helpen je graag. Indien wenselijk kunnen wij ook een boekje opsturen. Stuur dan een mail naar: hetgooi@teamsportservice.nl