HomeNieuwsJubileumeditie Zeildag Ottenhome geslaagd!

Jubileumeditie Zeildag Ottenhome geslaagd!

Op dinsdag 8 juli kregen alle groepen 7 van alle basisscholen weer de mogelijkheid om te zeilen onder begeleiding bij Ottenhome. Samen met Team Sportservice werd er voor de tiende keer een zeildag georganiseerd voor de basisscholen uit Wijdemeren. 

Zeilen voor iedereen

Ruim 230 enthousiaste leerlingen zijn in de zeilboot gestapt voor een onvergetelijke dag op het water. Het was een mooie dag met veel zon en wind. Wel of geen zeilervaring, elke leerling kreeg in een groepje de kans om te zeilen in een zestienkwadraat zeilboot. Voor deze jubileumeditie was ook Sailability en Team Sportservice Aangepast Sporten betrokken bij de activiteit. Vanuit het speciaal onderwijs, locatie Trappenberg Hilversum, hebben 17 leerlingen kunnen deelnemen. Hoewel sommigen het in het begin spannend vonden, maakte het enthousiasme al snel plaats voor blije gezichten en onvergetelijke ervaringen.

Wil je meer informatie over Aangepast sporten? Neem dan contact op met Victor Büterowe, Coördinator Aangepast Sporten, via vbuterowe@teamsportservice.nl

Vrijwilligers bedankt

Deze succesvolle dag was niet mogelijk geweest zonder de inzet van alle vrijwilligers die die ochtend aanwezig waren. Een grote dank aan iedereen die heeft geholpen om deze dag tot een succes te maken. Samen met de begeleiders leerden de leerlingen hoe een zeilboot in zijn werk gaat. Fantastisch dat zoveel enthousiaste zeilfanaten wilden helpen en zodoende een groepje konden begeleiden op de zeilboot. We kijken ernaar uit om alle leerlingen en vrijwilligers volgend jaar weer te zien, en hopelijk opnieuw alleen maar blije gezichten te mogen begroeten.

Meer informatie of vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Zeildag Ottenhome? Neem dan contact op met Jolijn Remmelink, coördinator Buurtsportcoaches Wijdemeren, via jremmelink@teamsportservice.nl