HomeNieuwsHilversum Actief is een mooie start van de Nationale Sportweek!

Hilversum Actief is een mooie start van de Nationale Sportweek!

Het evenement waar (sport)verenigingen, dansscholen, zanggroepen, maatschappelijke organisaties, muziek- en cultuurverenigingen het podium krijgen en zich presenteren. Zondag 18 september is de 9de editie van Hilversum Actief op het Marktplein. De verenigingen presenteren op enthousiaste wijze hun activiteiten en ook Team Sportservice is aanwezig. Hilversum Actief is een mooie start van de Nationale Sportweek! De toegang is gratis.

Opening

Hilversum Actief is gratis te bezoeken op het Marktplein in Hilversum. Van 11.00 uur tot 17.00 uur is er van alles te doen en te beleven. De officiële opening is om 12.00 uur door Karin van Hunnik, wethouder Sport met aansluitend een Salsa demo en workshop voor bezoekers.

Veel activiteiten

Bezoekers kunnen kennismaken met onder andere roeien, voetbal, dans, theater, schaatsen, onderwatersport of yoga. In het midden van het plein kunnen ze actief meedoen met verschillende activiteiten zoals American Football, korfbal, basketbal, circus of voetbal. Daarnaast zijn er op het podium en het plein optredens van onder andere (Jong) Beatrix’ Hilversum, Esencia Dance Studio, Goois Jeugdorkest en Body Fit&Fun.

Ben jij er ook bij op zondag 18 september bij het Marktplein? Vanaf 11:00 uur bruist het van sport en activiteiten. Op www.hilversumactief.nl staan de deelnemers en kun je het hele programma vinden.