HomeNieuwsTeam Sportservice ’t Gooi zet Wijdemeren in beweging

Team Sportservice ’t Gooi zet Wijdemeren in beweging

Sinds het begin van 2022 is er een compleet nieuw Team Sportservice team gestart in Wijdemeren. Team Sportservice organiseert verschillende sportactiviteiten voor jong en oud en staat voor u klaar voor persoonlijk beweegadvies. Het team in Wijdemeren staat te popelen om iedereen te ontmoeten en samen in beweging te komen.

Hi! Wij zijn…

Wij zijn Team Sportservice in Wijdemeren en organiseren komend jaar diverse activiteiten voor jong en oud zoals; een 1-1 Panna-Knockout toernooi voor de jeugd, fietsactiviteiten in het kader van Doortrappen, fittesten en de Wandelchallenge voor volwassenen en ouderen. Daarnaast nemen wij bij diverse doelgroepen (60+, basisschool jeugd en sportverenigingen) een behoeftepeiling af om te inventariseren of de activiteiten aansluit op de wensen en behoeften van de doelgroep.

Sport en spel na schooltijd

In mei is het team gestart met naschoolse activiteiten op de diverse schoolpleinen. In carrousel vorm gaat buurtsportcoach Floris Rave het komende jaar langs bij alle scholen om op maandag en dinsdag lekker te sporten met kinderen van groep 3 t/m groep 8. Voor meer informatie en de tijden kijk op de website www.noordhollandactief.nl

1 tegen 1 Panna Knock-Out Toernooi

In Loosdrecht, Kortenhoef en Nederhorst den Berg vinden er dit jaar weer 1 tegen 1 Panna Knock-Out toernooien plaats. In Loosdrecht is de voorronde inmiddels geweest en zijn de eerste finalisten geselecteerd. Op zondag 19 juni en 26 juni zijn de voorrondes van het toernooi in Nederhorst den Berg en Kortenhoef. De afsluitende finale vindt plaats in Kortenhoef. Jongeren tussen de 8 en 18 jaar zijn van harte welkom. Voor meer informatie over het toernooi kun je contact opnemen met voetbaltoernooi.info@gmail.com.

Doe mee met de Wandelchallenge

In samenwerking met een groot netwerk eerstelijnszorg is begin mei de Wijdemeren Wandelchallenge gestart. Twintig weken lang kunnen inwoners van Kortenhoef en Loosdrecht op maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur wandelen. Het is een laagdrempelige wandelactiviteit, waarbij iedereen op zijn of haar niveau mee kan wandelen. Je kunt nog steeds aansluiten. Voor meer informatie of meedoen met de wandelchallenge kan je contact opnemen met Eva Stam, via estam@teamsportservice.nl.

Campagne ‘Kies je Club’

Aan de activiteiten van ons als buurtsportcoaches kun je vaak gratis meedoen! Maar we zouden het ook mooi vinden om je te helpen lekker te gaan bewegen bij een sportclub. Voor kinderen en volwassenen die minder te besteden hebben, hebben we de mogelijkheid om je te helpen via het Jeugdfonds Sport & Cultuur en het Volwassenfonds. Kijk op www.kieseenclub.nl of stel je vraag aan Eva Stam via estam@teamsportservice.nl.

Zien wij jou bij onze activiteiten?

Alle activiteiten kun je vinden op de website van www.noordhollandactief.nl of houd de social media van Team Sportservice ‘t Gooi in de gaten. Ook kun je bij Team Sportservice terecht als je een vraag hebt over sport- en bewegen. Ben jij een sportvereniging of aanbieder met een vraag of wil je subsidie aanvragen via het Sportakkoord, wil je beweegadvies of ben je opzoek naar een leuke plek om te gaan bewegen? Neem dan contact op met Eva Stam, via estam@teamsportservice.nl.

Wij stellen ons graag voor!