HomeNieuwsEen geslaagde beweegweek voor 60+ in Wijdemeren

Een geslaagde beweegweek voor 60+ in Wijdemeren

Van 8 -14 mei was er tijdens de Beweegweek in heel Wijdemeren een ruim en gratis aanbod van sport- en beweegactiviteiten speciaal voor 60-plussers.

Diverse aanmeldingen waren het gevolg. Een reactie van een mevrouw van 84 uit Kortenhoef: “ik vond na het overlijden van mijn man de drempel om weer te gaan sporten te hoog. Jaren geleden was ik lid bij Slender You en toen deze informatie over de beweegweek voorbij kwam, en ik hen daartussen zag staan, heb ik gelijk gebeld. Zo blij dat ik weer terug ben!”

Enkele enthousiastelingen waren zelfs elke dag wel ergens een proefles aan het volgen. Leuk om te weten dat 60+ in Wijdemeren in beweging is gekomen!

Ook bij ASV Petanque ’91 in Ankeveen meldden zich een paar deelnemers, die eerst de spelregels kregen uitgelegd, waarna er gezellig een uurtje Jeu de Boule werd gespeeld.

 

Heeft u de beweegweek gemist? Wilt u op eigen niveau in beweging komen? Bekijk dan eens de vele mogelijkheden in Wijdemeren: www.sportservicehetgooi.nl. Of bel met de beweegcoach, Beppie van de Bunt. Zij kan u helpen bij het vinden van een geschikte beweegactiviteit: b.vandebunt@inovum.nl of (035) 58 88 218/(06) 31 59 58 47.