HomeNieuwsBeweegboekje 60+

Beweegboekje 60+

In het beweegboekje 60+ treft u een overzicht van beweegactiviteiten voor 60+ in de gemeente Wijdemeren. Dit betreft de kernen Ankeveen, Kortenhoef, ’s Graveland, Loosdrecht en Nederhorst den Berg. Een gevarieerd en uitgebreid aanbod met hopelijk voor ieder wat wils. Een mix van activiteiten georganiseerd door diverse beweegaanbieders die in de gemeente Wijdemeren actief zijn.

Bekijk hier het nieuwe beweegboekje online: Beweegaanbod Wijdemeren 60+

Het coronavirus houdt ons land al een groot deel van 2020 in zijn greep. Het is onzeker op welke manier wij de komende tijd met elkaar kunnen bewegen en sporten, zowel binnen als buiten. Informeer vooraf aan de beweegactiviteit wat de geldende maatregelen met betrekking tot het coronavirus zijn. Zeker is wel dat beweging juist in deze tijd ontzettend belangrijk is om gezond en fit te blijven.

Heeft u vragen of wilt u weten welke  beweeg- en welzijnsactiviteiten bij u in de buurt zijn? De 60+ Beweegcoach en de Buurtsportcoaches weten wat er in de gemeente te doen is. Zij kunnen u ook in contact brengen met een passende beweegaanbieder.

60+ Beweegcoach Wijdemeren T 035-588 82 18 / 06-31 59 58 47 E bvandebunt@inovum.nl
Buurtsportcoaches Team Sportservice ‘t Gooi T 06 30 63 97 54 E hetgooi@teamsportservice.nl