Panna Knock Out Voorronde Kortenhoef

Sporthal De Fuik

Zuidsingel 54 , , Kortenhoef, Nederland

Sporthal De Fuik

Zuidsingel 54
Kortenhoef
Nederland

Dit jaar vindt de Panna Knock Out voorronde van Kortenhoef vindt plaats op: zondag 30 juni van 14.00-16.00 uur. De voorronde wordt gespeelt tijdens het Beachevent in sporthal De Fuik te Kortenhoef. Ben jij tussen de 8 en 18 jaar? Kom dan mee doen! Deelname is gratis!

Pannavoetbal

Pannavoetbal is straatvoetbal, waarbij 1 tegen 1 wordt gespeeld. Je kan een wedstrijd winnen door een panna te maken of door de meeste doelpunten te scoren. Een panna is een beweging waarbij een voetballer de bal tussen de benen van de tegenstander door poort. Voorwaarde is dat de speler die de panna uitdeelt, zelf balbezit houdt na zijn actie.

Data en locaties

Tijdens de voorrondes kan de jeugd tussen de 8 en 18 jaar zich plaatsen voor de finaleronde. De winnaars van de voorrondes, strijden op de dag van de finale om de titel: ‘Panna King of Queen Wijdemeren 2019’. Kijk voor de data van de vorige voorrondes en de finale in de agenda of lees meer informatie in dit artikel.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit toernooi kunt u contact opnemen met Rosanne Hartman van Team Sportservice t Gooi, hetgooi@teamsportservice.nl, telefoonnummer 06 30 60 97 54.