Panna Knock Out Finale Wijdemeren 2019

Sporthal De Fuik

Zuidsingel 54 , , Kortenhoef, Nederland

Sporthal De Fuik

Zuidsingel 54
Kortenhoef
Nederland

Dit jaar vindt de Panna Knock Out Finale Wijdemeren plaats op zondag 30 juni 2019. Tussen 16.00 en 16.30 uur strijden de winnaars van de Panna Knock Out voorrondes, om de titel: ‘Panna King of Queen Wijdemeren 2019’. 

De Finale wordt gespeelt na de voorronde in Kortenhoef, tijdens het Beachevent in sporthal De Fuik. Andere voorrondes vonden eerder plaats in Ankeveen, Loosdrecht en Nederhorst den Berg. Zien we jou in Kortenhoef bij de voorronde en misschien wel in de finale? Deelname is gratis!

Pannavoetbal

Pannavoetbal is straatvoetbal, waarbij 1 tegen 1 wordt gespeeld. Je kan een wedstrijd winnen door een panna te maken of door de meeste doelpunten te scoren. Een panna is een beweging waarbij een voetballer de bal tussen de benen van de tegenstander door poort. Voorwaarde is dat de speler die de panna uitdeelt, zelf balbezit houdt na zijn actie.

Data en locaties

Tijdens de voorrondes kan de jeugd tussen de 8 en 18 jaar zich plaatsen voor de finaleronde. De winnaars van de voorrondes, strijden op de dag van de finale om de titel: ‘Panna King of Queen Wijdemeren 2019’. Kijk voor de data van de vorige voorrondes in de agenda of lees meer informatie in dit artikel.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit toernooi kunt u contact opnemen met Rosanne Hartman van Team Sportservice t Gooi, hetgooi@teamsportservice.nl, telefoonnummer 06 30 60 97 54.