Jeugd 6-Kamp Loosdrecht!

Feestterrein Stichting Sloep

Nieuw-Loosdrechtsedijk 6 , , Loosdrecht, Nederland

Feestterrein Stichting Sloep

Nieuw-Loosdrechtsedijk 6
Loosdrecht
Nederland

Op dinsdag 30 april is er een 6-kamp speciaal voor de bovenbouw van het basisonderwijs, groep 5 t/m 8. Tussen 13.30 en 15.30 uur strijden meerdere groepen tegen elkaar en voeren verschillende sport en spel onderdelen uit om ‘De Kampioen 2019’ van Wijdemeren te worden. Deelname is gratis!

De zeskamp vindt plaats op het feestterrein van Stichting Sloep en is zowel voor jongens als meisjes. Ben je sportief, avontuurlijk, hou je van samenwerken en zit je in groep 5, 6, 7 of 8 van het basisonderwijs?! Doe dan mee en schrijf je in via Team Sportservice ‘t Gooi, hetgooi@teamsportservice.nl. Vermeld in deze e-mail je: naam, leeftijd, woonplaats, school, e-mailadres en telefoonnummer. Trek oude sportkleding aan voor meer plezier!

Panna Knock Out Voorronde Loosdrecht

Na de 6-kamp is het ook mogelijk deel te nemen aan de Panna Knock Out voorronde van Loosdrecht. Kijk voor meer informatie in de agenda of lees dit artikel.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit toernooi kunt u contact opnemen met Team Sportservice t Gooi, hetgooi@teamsportservice.nl, telefoonnummer 06 30 60 97 54.