Gratis zwemdag voor mensen met een beperking

In samenwerking met Optisport De Ronde Venen organiseert Team Sportservice De Ronde Venen een zwemdag voor mensen met een beperking. Donderdag 24 december vanaf 10.00 uur is iedereen met een beperking welkom in het Veenweidebad in Mijdrecht (Ontspanningsweg 1).

Programma

Deelnemers kunnen vrij zwemmen van 10.00 tot 12.00 uur. Om 10.30 uur staat er een workshop aquarobics op het programma. Een mooie gelegenheid om te ervaren hoe leuk en gevarieerd bewegen in het water is!

Gratis toegang

Samen bewegen en plezier maken. Dat staat centraal tijdens de zwemdag. Elke zwemmer met een beperking krijgt samen met één begeleider (familielid, kennis) gratis toegang tot het zwembad. In verband met corona is het aantal plaatsen beperkt.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 22 december via dit aanmeldformulier. 

Uniek Sporten

Mensen met een beperking die wonen in regio ’t Gooi en geen idee hebben waar ze kunnen sporten of bewegen, kunnen terecht op het online platform www.unieksporten.nl. Per gemeente is het aanbod gebundeld.

Meer informatie

Met vragen over de zwemdag kan contact worden opgenomen met buurtsportcoach Elzemieke van Empel via 06 10979770 of evanempel@teamsportservice.nl. Met vragen over het aangepaste sportaanbod in ’t Gooi of voor een persoonlijk beweegadvies kan met Alexandra contact worden opgenomen.