Officiële opening Leefstijlloket Hilversumse Meent

Op donderdag 29 augustus tussen 16.00 en 17.00 uur opent de wethouder Sport, Jacqueline Kalk, het nieuwste Leefstijlloket in wijkcentrum De Kruisdam. We nodigen je graag uit om bij deze feestelijke opening aanwezig te zijn. 

Het Leefstijlloket in Wijkcentrum De Kruisdam is – na de opening van eerdere loketten in Zuid, Oost en Noordoost – het vierde Leefstijlloket van Hilversum. De Leefstijlloketten zijn gratis toegankelijk voor alle volwassen inwoners van Hilversum met vragen over een gezonde(re) leefstijl en bewegen. 

Het vierde Leefstijlloket van Hilversum

Elke dinsdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur is er een inloopspreekuur voor geïnteresseerden bij het Leefstijlloket. Het Leefstijlloket is gratis en toegankelijk voor alle volwassenen van Hilversum die vragen hebben over een gezonde(re) leefstijl en bewegen. De inloopspreekuren worden georganiseerd door de Buurtsportcoach Leefstijl & Valpreventie. Deze heeft als doel de Hilversummer te verbinden met de mogelijkheden die er zijn in Hilversum om de leefstijl op een positieve manier te veranderen.

Ben jij benieuwd wat het Leefstijlloket allemaal te bieden heeft?
Kom dan 29 augustus naar de opening!

Datum: donderdag 29 augustus
Tijd: van 16.00 tot 17.00 uur
Locatie: Wijkcentrum De Kruisdam, De Meent 5 Hilversum

Aanmelden officiële opening Leefstijlloket Hilversumse Meent

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Naam van de organisatie invoeren