HomeVoor jouSportaanbieder

Sportaanbieder

Het besturen van een sportvereniging wordt steeds complexer. Van verenigingen wordt verwacht dat ze steeds meer een maatschappelijke functie vervullen. Een rol die verenigingen ook zien voor zichzelf. Zij willen de verbindende factor zijn in hun wijk. Toch hebben verenigingen te maken met uitdagingen die het vervullen van deze maatschappelijke rol in de weg kunnen staan.

 

Bijvoorbeeld een teruglopend ledenaantal, een tekort aan vrijwilligers of het gebrek aan een beleidsplan met daarin een duidelijke visie. De verenigingsadviseurs van Team Sportservice weten wat er speelt bij verenigingen, op de clubhuizen en de velden. Zij staan klaar om jouw vereniging te helpen bij het oplossen van bestuurlijke, duurzame en organisatorische uitdagingen.

Nieuwe vrijwilligers, leden en sponsoren

Als vereniging kun je aan de slag met het oplossen van het tekort aan vrijwilligers, leden en sponsoren met behulp van de methode ‘Meer in Kortere Tijd’. Onze adviseurs begeleiden je dan op afstand! Kijk op www.meerinkorteretijd.nl voor meer informatie.

Aangepast sporten binnen jouw vereniging

Heeft jouw vereniging ondersteuning nodig om het aangepast sporten binnen de vereniging op te zetten? Neem dan contact op medewerker aangepast sporten. Lees meer

Sportzoeker

Op onze website kun je via de sportzoeker een sport of sportvereniging vinden. Wil je jouw vereniging ook vermeld hebben in de sportzoeker? Klik hier en vul de gegevens in