HomeWandelen in de wijk

Wandelen in de wijk

April 2018 zijn de wekelijkse wandelingen in wijken van Den Helder gestart. Wat vorig begon als rollatorwandelen in de wijk, is dit jaar veranderd in wandelen in de wijk met of zonder hulpmiddel. Het tempo van de wandeling zal rustig zijn en de wandelingen duren maximaal een half uur. Een medewerker van Team Sportservice Den Helder zal de wandeling begeleiden. De wandelingen gaan door tot de zomer. De wandelingen zijn gestart in 4 wijken en na de proefperiode wordt het wandelen tot de zomer in twee wijken voorgezet.

De wandelingen zijn bedoeld voor mensen die nog wel een stukje kunnen en willen wandelen maar die bij een reguliere wandelgroep niet kunnen aansluiten omdat het tempo daar te hoog ligt en de wandelingen te lang duren. Om deel te nemen aan de wandelingen hoeft u zich niet van te voren aan te melden. Deelname aan de wandelingen in de wijk is gratis.
Na afloop van de wandelingen kan er op de startlocatie op eigen kosten koffie en thee gedronken worden.

Waar kunt u wandelen?

  • Julianadorp
    Start- en eindpunt bij het wijksteunpunt “De Verbinding”, Boterzwin 3476
    Elke donderdagochtend van 10:30 uur tot 11:00 uur

Vrijwilliger worden?

Team Sportservice Den Helder is voor deze wandelactiviteit nog op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om deze wandelactiviteit op een verantwoorde manier te begeleiden. Interesse? Neem contact met ons op!