HomeVitaal en Fit

Vitaal en Fit

C.S.A.V. Turnlust en Team Sportservice Den Helder hebben zich samen ingezet om voor de senioren in Den Helder een vernieuwend beweegaanbod te creëren. Het project onder de naam: “Vitaal Nieuw Den Helder” heeft diverse nieuwe beweegactiviteiten voor senioren op de kaart gezet. De beweegactiviteiten worden gegeven in de Sporthal de Draaikolk in Den Helder. Na de lessen is er de mogelijkheid om gezamenlijk een kopje koffie of thee te drinken.

 Vitaal en fit beweeglessen

De lessen worden verzorgd door gediplomeerde Galm en  MBVO docenten. Elke week komen er andere vormen van bewegen aan bod zoals, dans, balsporten en racketsporten. Bij elke les wordt er gekeken naar de  mogelijkheden van elk individu zodat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. De lessen worden gegeven op:

  • Dinsdag van 10:00-11:00 uur en van 13:30-14:30 uur
  • Woensdag van 13:00-14:00 uur
  • Vrijdag van 13:00-14:00 uur

Rollatorgymnastiek

De les begint met een warming-up op muziek: De spieren worden door oefeningen losser gemaakt. Daarna wordt er een spel gespeeld. Altijd wordt er rekening gehouden met de vaardigheden van de deelnemers. De les wordt geëindigd met een speciale rollatordans.
De les wordt gegeven op:

  • Donderdag van 10:00-11:00 uur

Conditie gymnastiek

De les begint met een warming up, gevolgd door oefeningen voor het hele lichaam:
Spierversterkend, evenwicht, kracht, lenigheid enz.
De les wordt afgesloten met een spel en een ontspannings-oefening.
De les wordt gegeven op:

  • Woensdag van 08:45-09:45 uur
  • Vrijdag van 08:45-09:45 uur

Meer informatie: Mevr. Janny Bosma
tel: 0223-625751
E-mail: jannybosma@quicknet.nl