HomeJouwSportProject

JouwSportProject

Lijkt het jou leuk om kennis te maken met een sport zonder dat je direct voor een jaar lid moet worden van de vereniging? Dat kan met het JouwSportProject van Team Sportservice Den Helder. Maak 4 keer kennis met één of meer sporten naar keuze! Iedereen die kennis wil maken met een nieuwe sport kan zich inschrijven. Er zijn per schooljaar 2 periodes dat je met het project mee kan doen en uit verschillende sporten kan kiezen. De eerste periode start na de herfstvakantie en de twee periode start na de voorjaarsvakantie.

Naamswijziging:

Voorheen betekende de afkorting JSP, het JeugdSportProject, maar de afkorting betekent vanaf heden het JouwSportProject. We hebben deze naamswijziging ingevoerd omdat we het JSP ook willen gaan aanbieden aan volwassenen en senioren.

Nieuw dit jaar:

Team Sportservice heeft het JSP gedigitaliseerd. Inschrijven en betalen kan per heden alleen online via een nieuwe inschrijfwebsite. Op deze héél handige en overzichtelijke website zijn de sporten te zien en kan er ingeschreven en via i-deal betaald worden. Er hoeft geen account of iets dergelijks aangemaakt te worden.

Meedoen en inschrijven:

Via jouw school ontvang je informatie over de verschillende sporten waaruit je kan kiezen.
NAAR DE WEBSITE Via deze link kom je op onze inschrijfwebsite.
Klik op de ‘tegel’ JouwSportProject en daarna op de tegel Inschrijven sportaanbod JSP. Per doelgroep en kern kan er gezocht worden naar verschillende sporten op leeftijd en gebied. Noteer voor jezelf jouw sportkeuze. Opgeven is meedoen en de kosten bedragen €5,- per sport. Voor meer informatie neem contact op met Team Sportservice Den Helder