HomeJouwSportProject

JouwSportProject

Lijkt het jou leuk om kennis te maken met een sport zonder dat je direct voor een jaar lid moet worden van de vereniging? Dat kan met het JouwSportProject van Team Sportservice Den Helder. Maak 4 keer kennis met één of meer sporten naar keuze! Iedereen van kleuter tot en met senioren die kennis wil maken met een nieuwe sport kan zich inschrijven. Er zijn per schooljaar 2 periodes dat je met het project mee kan doen en uit verschillende sporten kan kiezen. De eerste periode start na de herfstvakantie en de twee periode start na de voorjaarsvakantie.

 

Meedoen en inschrijven:

Na de voorjaarsvakantie en de herfstvakantie kan er ingeschreven worden.
Inschrijven en betalen kan online via onze inschrijfwebsite. Op deze héél handige en overzichtelijke website zijn de verenigingen te zien en kan er ingeschreven en per i-deal betaald worden. Er hoeft geen account of iets dergelijks aangemaakt te worden. Klik op de “tegel” inschrijven sportaanbod JSP. Per doelgroep en kern kan er gezocht worden naar verschillende sporten op leeftijd en gebied.
Noteer voor jezelf jouw sportkeuze. Opgeven is meedoen en de kosten bedragen €5,50 per sport. Voor meer informatie neem contact op met Team Sportservice Den Helder