HomeJouwSportProject (JSP)

JouwSportProject (JSP)

Voeg het sportaanbod van jouw vereniging toe

Via de website Noord-Holland Actief kan elke sport-, cultuur- en beweegaanbieder sport- en beweegaanbod aanbieden. Je kunt geïnteresseerde en aankomende sporters vier maal laten kennismaken met jouw vereniging via het JouwSportProject. Twee maal per schooljaar (na de voorjaars- en herfstvakantie) kun je de deuren van jouw club een periode van 4 weken openzetten voor de Helderse samenleving. Een kans op meer leden en een goede promotie voor jouw vereniging. Het JSP is bedoeld voor iedereen: kinderen uit groep 1 tot 8 van de basisschool, leerlingen van het voortgezet onderwijs, volwassenen, senioren en g-sporters.

Verenigingen die aan het JSP meedoen, bieden activiteiten of lessen aan die elk 4 weken achtereenvolgend plaatsvinden. Kijk binnen de vereniging bij welke lessen de meeste behoefte is aan nieuwe leden.

Wat levert het op?

In ieder geval een hoop plezier en wellicht nieuwe leden. De deelnemers die aan de lessen meedoen zijn doorgaans zeer enthousiast. Misschien zijn ze wel zo enthousiast dat ze lid willen worden bij de vereniging. Leerlingen van scholen enthousiasmeren om mee te doen aan het JSP? Verzorg dan introductielessen op een school. Neem contact op met Team Sportservice en wij benaderen scholen in de omgeving van jouw sportvereniging.

Gratis deelname verenigingen

Deelname aan JSP is voor verenigingen kosteloos. Verenigingen kunnen wel de keuze maken om een bijdrage te vragen aan deelnemers waardoor die zich committeren aan deelname. Ervaring leert dat deelnemers sneller afhaken als een activiteit geheel kosteloos is, maar ook als het bedrag te hoog is. Het zijn immers kennismakingslessen. Bij veel verenigingen mag een deelnemer kosteloos een aantal kennismakingslessen volgen. Uitbetaling van de deelnemersgelden aan de vereniging vindt éénmaal per jaar plaats.

Pr en promotie

Team Sportservice promoot het JSP-aanbod op scholen en voor alle andere doelgroepen middels persberichten, social media en de lokale Team Sportservice-website. Verenigingen kunnen ook zelf de activiteiten promoten.

Toevoegen van activiteiten

Alle verenigingen en sport-, cultuur- en beweegaanbieders uit de gemeente Den Helder mogen zich gratis aanmelden om deel te nemen aan het JSP. Je ontvangt vooraf elke periode een mail met data wanneer het JSP zal plaatsvinden zodat je jouw activiteiten kan toevoegen op de site Noord-Holland Actief.
Dé site voor het aanbieden van sport-, cultuur- en beweegaanbod. Om als vereniging aanbod te kunnen plaatsen is het nodig om eerst een account als aanbieder aan te maken. Het aanmaken van een aanbiedersaccount, toevoegen van activiteiten en het genereren van deelnemerslijsten is een fluitje van een cent.

Aanmelden en inloggen aanbieder:

 • Geen account als vereniging of aanbieder? Maak hier een account aan voor jouw vereniging en upload het logo van de vereniging
 • Na aanmaken van het account kun je bij beheer aanbieder jouw profiel inzien, gegevens aanpassen en gebruikers toevoegen
 • Indien je aan deelnemers een financiële bijdrage wil vragen, dien je de bankgegevens (bij NAW-gegevens) van jouw vereniging in te voeren. (we adviseren dit altijd in te vullen). Houd er bij het vaststellen van de hoogte van het bedrag rekening mee dat € 0,50 administratiekosten per transactie ingehouden wordt

Toevoegen activiteiten:

 • Klik op toevoegen activiteit
 • Kies gemeente Den Helder
 • Kies evenementen
 • Titel activiteit JouwSportProject en daarachter de sport of naam activiteit
 • Vul vervolgens alle velden in die voor jouw activiteit of aanbod relevant zijn
 • Kies voor welke leeftijd de activiteit geschikt is
 • Voeg een sprekende AVG-proof foto toe
 • Maak via de data een reeks van 4 weken aan en vink aan dat de inschrijver alle data verwacht wordt. Zorg dat je alle gegevens in één keer goed toevoegt, anders moet je per data de wijzigingen doorvoeren
 • Het aanbod staat na plaatsing direct online onder aanbodoverzicht van jouw gemeente

Lukt het aanmelden of invoeren gegevens niet? Neem dan contact met ons op