HomeJouwSportProject (JSP)

JouwSportProject (JSP)

Voeg het sportaanbod van jouw vereniging toe

Geïnteresseerde en aankomende sporters kunnen via het JSP 4 maal kennismaken met jouw vereniging in een periode. Jouw vereniging kan via het JSP twee maal per schooljaar de deuren openzetten voor de Helderse samenleving. Een kans op meer leden en een goede promotie voor jouw vereniging. Via de nieuwe website Noord-Holland actief kan elke sport-, cultuur- en beweegaanbieder aanbod toevoegen. Het JSP is bedoeld voor iedereen: kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisschool, leerlingen van het voortgezet onderwijs, volwassenen, senioren en g-sporters. Verenigingen die aan het JSP meedoen, bieden activiteiten of lessen aan die elk 4 weken achtereenvolgend plaatsvinden. Kijk binnen de vereniging bij welke lessen de meeste behoefte is aan nieuwe leden.

Toevoegen van activiteiten

Alle verenigingen en sport-, cultuur- en beweegaanbieders uit de gemeente Den Helder kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan het JSP. Je ontvangt vooraf elke periode een mail met data wanneer het JSP zal plaatsvinden zodat je jouw activiteiten kan toevoegen op de site Noord-Holland actief.
Dé nieuwe site voor het aanbieden van sport-, cultuur- en beweegaanbod. Om als vereniging aanbod te kunnen plaatsen is het nodig om eerst een account als aanbieder aan te maken. Het aanmaken van een aanbiedersaccount, toevoegen van activiteiten en het genereren van deelnemerslijsten is een fluitje van een cent.

Aanmelden en inloggen aanbieder:

  • Geen account als vereniging of aanbieder? Maak hier een account aan voor jouw vereniging.
  • Na aanmaken van het account kun je bij beheer aanbieder jouw profiel inzien, gegevens aanpassen en gebruikers toevoegen.
  • Indien je aan deelnemers een financiële bijdrage wil vragen, dien je de bankgegevens van jouw vereniging in te voeren. (we adviseren dit altijd in te vullen). Houd er bij het vaststellen van de hoogte van het bedrag rekening mee dat €0,50 administratiekosten per transactie ingehouden wordt.

Toevoegen activiteiten:

  • Klik op toevoegen, kies gemeente en type JouwSportProject
  • Vul vervolgens alle velden in die voor jouw activiteit of aanbod relevant zijn
  • Voeg een sprekende AVG-proof foto toe
  • Maak een reeks van 4 data aan per activiteit
  • Activiteiten aanbieden tijdens periode 2 van het JSP? Begin dan snel met het toevoegen van JSP-aanbod en klik bij type JouwSportProject aan. Periode 2 start op maandag 1-3-2021 tot en met zondag 28-4-2021. Op deze data komen deelnemers kennismaken
  • Team Sportservice zal vooraf die periode een pr campagne starten
  • Het aanbod staat daarna direct online op Actief in Noord-Holland onder aanbodoverzicht van jouw gemeente

Pr en promotie

Team Sportservice promoot op dezelfde wijze als voorheen het JSP-aanbod op scholen en alle andere doelgroepen middels persberichten, social media en de lokale Team Sportservice-website. Verenigingen kunnen ook zelf de activiteiten promoten. Bij veel verenigingen mag een deelnemer kosteloos een aantal kennismakingslessen volgen. De deelnemersbijdrage die Team Sportservice in het verleden heeft berekend, was voor de bekostiging van de applicatie. Verenigingen kunnen de keuze maken om een bijdrage te vragen voor de activiteit, waardoor deelnemers zich wat meer committeren aan deelname. Ervaring leert dat deelnemers sneller afhaken als een activiteit als deze kosteloos is.

Wat levert het op?

In ieder geval een hoop plezier en wellicht nieuwe leden. De deelnemers die aan de lessen meedoen zijn doorgaans zeer enthousiast. Misschien zijn ze wel zo enthousiast dat ze lid willen worden bij de vereniging. Om de leerlingen te enthousiasmeren mee te doen aan het JSP kunnen verenigingen introductielessen verzorgen op een school. Neem hiervoor contact op met Team Sportservice en wij benaderen scholen in de omgeving van jouw sportvereniging. Deelname aan het JSP is voor de verenigingen kosteloos.
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.