HomeNieuwsWij zoeken nieuwe collega’s! Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken nieuwe collega’s! Kom jij ons team versterken?

collega's gezocht met alo opleiding

Team Sportservice is voor het nieuwe schooljaar voor de regio Schagen, Hollands Kroon en Den Helder op zoek naar meerdere collega’s voor de functie: Vakleerkracht bewegingsonderwijs Schagen, Hollands Kroon en Den Helder voor 18 tot 32 uur. 

Bekijk het filmpje van je toekomstige collega’s en word net zo enthousiast als zij!

 

Dit ga je doen

In jouw rol word je ingezet als vakleerkracht bewegingsonderwijs op een school in het primair onderwijs. Daarnaast ben je de aanspreekpersoon voor bewegen binnen de school in afstemming met jouw collega’s. Ook lever je een bijdrage aan activiteiten in schoolvakanties en vervangings- of invalwerkzaamheden. In deze regio’s zijn twee kantoren van Team Sportservice gevestigd; in Schagen en Den Helder.  

 

Je bent onderdeel van een team van specialisten in het bewegingsonderwijs. Je kunt samen met jouw collega’s nieuwe lesvormen en methodieken bespreken en gebruik maken van elkaars talenten. Je werkt mee aan onze missie; werken aan een gezonde samenlevingwaar een brede motorische ontwikkeling en plezier in bewegen bij alle kinderen ​aan de basis staat voor een sportief, gezond en sociaal leven.  

Dit breng jij mee

Je hebt een afgeronde ALO-opleiding met lesbevoegdheid of bent bezig met afstuderen en je studeert uiterlijk 31 juli 2021 af. Je bent een sportief persoon die aanpakt, kansen ziet en deze probeert te verzilveren. Je hebt passie voor het vak, bezit over vaardigheden om kinderen te motiveren om mee te doen en plezier in bewegen te laten ervarenJe beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio en in het bezit van een rijbewijs en autoJe bent nieuwsgierig en hebt interesse in het ontwikkelen van nieuwe programma’s en producten. Je hebt interesse in social media en de nodige dosis creativiteit.  

Waar kom je terecht?

Team Sportservice is een team van bevlogen mensen met passie voor sport, gezonde leefstijl en een hoge maatschappelijke betrokkenheid. We zijn met bijna 300 medewerkers vanuit 17 kantoren actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.  

Binnen Team Sportservice zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Onze eigen Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Daarnaast leer je natuurlijk veel in de praktijk en zijn collega’s altijd bereid om te helpen. Naast werk is er tijd voor ontspanning en worden regelmatig gezamenlijke activiteiten georganiseerd. 

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuw teamlid en ga je meewerken aan die gezonde, vitale en sociale samenleving. Je krijgt een baan waarmee je je eigen hart en dat van de mensen die je helpt sneller doet kloppen. Regelruimte, vertrouwen en vrijheid zijn kernwaarden binnen Team Sportservice. Als team zijn we zelf organiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar.  

Je start bij voorkeur in het nieuwe schooljaarper 15 augustus en je krijgt een jaarcontract. Een verlenging na deze periode is mogelijk, afhankelijk van jouw functioneren en voortzetting van de opdrachtWat betreft arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport en is de functie ingedeeld in schaal 7 (minimaal € 2.678 voor 38 uur per week). 

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren. 

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Anouschka Terpstracoördinator bewegingsonderwijs; 06-48505169.