HomeNieuwsWe sluiten 2020 toch positief af: bekijk ons jaarverslag

We sluiten 2020 toch positief af: bekijk ons jaarverslag

jaarverslag 2020 den helder

Het was een raar jaar. Of liever gezegd: bijzonder. Het vergde doorzettingsvermogen, positiviteit en creativiteit. Gelukkig zitten alledrie in ons DNA. Net als het weer in de eerste week van april 2021 maakten we vorig jaar ups en downs mee.

 

Er staat een stevige bries, er priekt af en toe een zonnestraaltje door het samenpakkende wolkendek en ondertussen steken de narcissen en blauwe druifjes hun kopjes dapper en krachtig boven de grond. Niet voor een kleintje vervaard.

Andere manieren om in beweging te blijven

Net als wij. Het jaar 2020 was afwisselend, heftig maar ook mooi. De coronamaatregelen die maand na maand aangescherpt werden, dreven onze creativiteit op. Ook al konden veel evenementen en activiteiten niet doorgaan, we verzonnen andere manieren om mensen in beweging te houden of te zetten. En gelukkig voor de Nederlandse gezondheid met succes.

Ook in 2021 weer vol energie en enthousiasme

Sommige activiteiten waren digitaal, andere in aangepaste vorm. Zo hebben we ook in 2020 de inwoners van jong en oud het plezier van bewegen en de kracht van sport laten ervaren. Benieuwd naar ons jaar? Lees het in het jaarverslag van Team Sportservice? En ook in 2021 gaan we weer vol energie en enthousiasme aan de slag om in onze regio onze maatschappelijke rol te vervullen.