HomeNieuwsWandel mee en kruis alle opdrachten af op onze bingokaart

Wandel mee en kruis alle opdrachten af op onze bingokaart

Download een van onze wandelbingokaarten en ga op pad. We hebben er drie: een voor ouderen en volwassenen, een voor kinderen en eentje voor de allerkleinsten. Dus neem een plastic zak mee (want dan kun je onderweg ook nog wat afval opruimen) en doe dat blokkie om. 

 

Lekker in beweging blijven, de frisse buitenlucht opsnuiven. Dat is gezond voor iedereen van 0 tot 100. Je bouwt er weerstand mee op, je houdt je lijf soepel en zoals neuropsycholoog Erik Scherder zegt: “Wandelen is goed voor je hersenen omdat je hart bloed naar je brein pompt zodat dit goed doorbloed raakt.”

Kaart vol? Trakteer jezelf

Om wandelen nog leuker te maken dan het al is, hebben we daarom Wandelbingokaarten met uitdagingen gemaakt. Heb je de kaart vol, trakteer jezelf dan op een lekkere en gezonde smoothie. Dat smaakt heerlijk na zo’n verkwikkende wandeling! Wandel je met ons mee?

Bingokaart voor ouderen

Klik op de foto voor een vergroting

Voor kinderen

Voor kinderen hebben we een bingokaart waarbij je op je blokkie om 16 plaatjes kunt afvinken. Maar je zult waarschijnlijk meer rondes nodig hebben want we zouden het knap vinden als je alle plaatjes tijdens 1 wandeling tegenkomt. Denk aan een pet, prikkeldraad, een hardloper en een vijver.

wandelbingokaart kinderen

Klik op de foto voor een vergroting

Voor dreumes en peuter

En dan de allerkleinsten onder ons. Ook voor de 0- tot 4-jarigen hebben we een leuke, speelse beweegkaart gemaakt. De activiteiten op die kaart variëren van takjes in een emmer gooien tot rustgevende yoga-oefeningen en van vormen zoeken tot verstoppertje spelen.

bingokaart voor 0 tot 4 jaar

Klik op de foto voor een vergroting