HomeNieuwsSuccesvolle Kook je Fit-cursus gaat voor 2e keer van start (uitgesteld)

Succesvolle Kook je Fit-cursus gaat voor 2e keer van start (uitgesteld)

Goedkoop Gezonde Voeding

Kook je Fit gaat voor de tweede keer van start! Vind je het leuk om te koken? Maar weet je niet precies wat nu gezond is… of hoeveel groente je eigenlijk per dag zou moeten eten? Wil je graag vegetarisch eten of juist zo goedkoop mogelijk, maar nog steeds gezond? Geef je dan op voor de Kook je Fit-lessen. Een samenwerking tussen onze JOGG-regisseur en kindereetcoach Celine Smith. Zij gaat met jouw vragen aan de slag. De kooklessen zijn speciaal voor kinderen én een ouder. De kooklessen zijn op dinsdag 27 oktober, 10 en 24 november. 

 

Deze keer zijn de kinderen en hun ouders, verzorgers of opa of oma welkom in de keuken van het Linie College. De kookcursus gaat vooral in op gezond koken en dat ook nog binnen een redelijk budget. Niet te veel poespas, goed te doen voor kinderen. Want dat zijn nu juist de hoofdpersonen in deze workshop.

Samen met Celine Smith leer je ook meer over vitaminen en voedingsstoffen. Je ziet hoe je in een handomdraai simpele, maar heerlijke gerechten op tafel zet met gezonde ingrediënten. Maar ook koken met een klein budget of krap in tijd staan op het programma. Want gezond koken en eten kan iedereen.

Samen aan tafel

De smakelijke les is bij het Linie College. Om 15.30 uur duiken de kinderen met hun mede-koks tot 17.30 uur de keuken in. Daarna gaan ze samen aan tafel om de culinaire creatie op te peuzelen. Jij en een van je (groot)ouders of verzorgers mogen gratis meedoen aan de kooksessie. Natuurlijk kun je bij inschrijving aangeven of je vegetariër bent of een allergie hebt voor een voedingsmiddel.

Plek voor 10 deelnemers

Maximaal plek is er voor tien deelnemers uit groep 5 tot en met 8. Bedenk wel goed: vol is vol. De kooklessen Kook je Fit zijn op de dinsdagen 27 oktober en 10 en 24 november. Het Linie College is te vinden aan de Fresiastraat 2.

Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan.