HomeNieuwsSportgala 2017/2018

Sportgala 2017/2018

 

Gemeentelijke sportprijzen naar Djoao Lobles en FC Den Helder!
De sportprijs is dit jaar uitgereikt aan Djoao Liam Lobles, lid van atletiek vereniging Noordkop, vanwege zijn hardloopprestaties. De sportstimuleringsprijs is dit jaar uitgereikt aan FC Den Helder voor de organisatie van het internationale D1 Jo13 toernooi. Beide winnaars werden in het zonnetje gezet door de burgemeester en wethouder en ontvingen een cheque en een bos bloemen! De Sportfederatie heeft als jury van de gemeentelijke sportonderscheidingen kandidaten voorgedragen voor de Sportprijs en de Sportstimuleringsprijs. Het college van burgemeester en wethouders is akkoord gegaan met de voordracht.

Huldigen van de kampioenen

De presentatie van het gala was in handen van Arco Dusseldorp en het geheel werd muzikaal ondersteund door de Big band Frankie goes to. Vele andere topsporters werden gehuldigd door de burgemeester en wethouder en ontvingen een penning, sculptuur of een medaille.

Alle kampioenen:

Djoao Liam Lobles, Lucienne Groenendijk, Dick van Ladesteijn, Dikla Vrolijk, Ciska Bosma, Nico Ridder, Marina Langendoen, John Jacobs, Adela Pijcke, Eric Pul, Peter van Maurik, Yasmina Hooijmans, Team tafeltennis Dozy (Ana Gogorita, Shuohan Men, Yoeke Gunsing, Dobrilla Jorguseska, coah Theo Wijker), Marja Mulder-Cornielje, Britt Nieuwold, Audrey Breur, Tjerk Vos, Natalie Dragt, Duchanka Kammerman, Kyra Sterre Wijnker, Christaan Zwaal, Lianne Steeman, Isa Kollé en Basketbalploeg Donar (Thomas Koenis en coach Meindert van Veen).

Demonstraties en presentaties

Tijdens het sportgala waren er diverse demonstratie en presentaties. De Big band Frankie goes to speelde bij binnenkomst tot iedereen een plaatsje op de tribune had gevonden. Na het spetterende optreden van House of Dance – 2Crew4You, opende Arco Dusseldorp officieel het sportgala gevolgd door een muzikaal optreden van de Big band Frankie goes to. De gemeentelijke sportonderscheidingen werden voorgedragen door Bert Deckers van de Sportfederatie en uitgereikt door de burgemeester en wethouder.

Sportvereniging Turnlust heeft laten zien dat dansen en bewegen met een rollator heel  goed kan!

De World Tranplant Games werden toegelicht door Peter van Maurik (donorhart) en Eric Pul (donornier). Een bijzondere sportprestatie waar iedereen van onder de indruk was, gezien het daverende applaus.

Jorina Baars van Sport Arts verzorgde een indrukwekkende kickboks demonstratie met jeugd, volwassenen en tot slot kwam ze zelf ook in actie.

Team Sportservice Den Helder bedankt iedereen voor zijn geweldige bijdrage aan deze fantastische avond!

Foto’s gemaakt door Raymond den Haan van DHfoto worden geplaatst op facebook en gebruikt voor diverse mediaberichten.