HomeNieuwsProvinciaal Sportdebat 2023

Provinciaal Sportdebat 2023

De provinciale lijsttrekkers gaan tijdens het Provinciaal Sportdebat 2023 in Haarlem in discussie. Onder andere over de rol van de provincie bij het laagdrempelig en toekomstbestendig maken van sport en bewegen voor elke Noord-Hollander. VVD, GroenLinks, PvdA, D66, CDA, JA21, CU en BBB zijn in het politieke panel vertegenwoordigd. 

Voorafgaand aan de Provinciale Statenverkiezingen organiseert Team Sportservice het Provinciaal Sportdebat 2023 bij voetbalvereniging Koninklijke HFC in Haarlem. Op woensdag 15 februari, van 20.00 tot 22.15 uur discussiëren provinciale lijsttrekkers over de kansen die sport en bewegen bieden voor de provincie Noord-Holland. Elke Noord-Hollander heeft recht op een leven lang sporten en bewegen, iedereen is dan ook welkom tijdens het Provinciaal Sportdebat 2023. Laat hierbij ook jouw stem horen! 

Ga met de provinciale lijsttrekkers in gesprek over onder andere:  

  • Sterke sportverenigingen in wijken en kernen 
  • Toegankelijk en inclusief sport en beweegaanbod 
  • Gezond en vitaal in beweging 
  • Duurzame voorzieningen en beweegvriendelijke leefomgeving 

Het programma 

Gespreksleider: Lennart Booij 

19.30u – Ontvangst
20.00u – Inleiding door Marjan Olfers
20.30u – Ronde 1: Huidig sportbeleid in de provincie
21.15u – Pauze
21.30u – Ronde 2: De komende Statenperiode
22.15u – Slot en borrel 

Meer informatie en aanmelden 

Het debat is voor iedereen vrij toegankelijk. Meer informatie en aanmelden via: www.teamsportservice.nl/actueel/nieuws/sportdebat-2023/
Contact: sportdebat@teamsportservice.nl.

Locatie: Sportcomplex Kon. HFC, Emauslaan 2, Haarlem. Het Sportcomplex ligt op 15 minuten lopen van NS-station Heemstede-Aerdenhout. Bij het sportcomplex is voldoende parkeergelegenheid.

Sportdebat maakt deel uit van SportcampagneNL: Platform Ondernemende Sportaanbieders, NOC*NSF, Maatschappelijke Organisatie in de Sport, Sportkracht12, Vereniging Sport en Gemeenten en Team Sportservice. Met medewerking van: Mulier Instituut en Kenniscentrum Sport & Bewegen.