HomeNieuwsProfs geven sportieve workshops BMX, panna en basketbal

Profs geven sportieve workshops BMX, panna en basketbal

nasser el jackson

Dez Maarsen, Nasser el Jackson en Galdino Haimé. Niet de minsten. Drie grote namen. Ze komen speciaal voor jou – jeugd van 13 tot en met 17 jaar – naar de Noordkop. Ze geven op uitnodiging van ons een gratis BMW-workshop, Panna Knock Out- en een basketbalclinic. Maandag 22, woensdag 24 en donderdag 25 februari op diverse locaties in Den Helder, Julianadorp, Hollands Kroon en Schagen. Deze workshops maken deel uit van het totaalaanbod voor jongeren, de Winter Games. Wij verzorgen het sportieve onderdeel.

 

De activiteiten vallen onder de koepel Winter Games, een initiatief van de Krajicek Foundation, Johan Cruyff Foundation en Sociaal Werk Nederland. Doel is jongeren sportief, energiek en met een positieve mindset door de donkere wintermaanden te loodsen. Door heel Nederland worden activiteiten georganiseerd.

BMX-skills

In Den Helder, Julianadorp, Schagen en Wieringerwerf geven we drie sportworkshops. De eerste is een BMX-workshop van dé meester op BMX-gebied Dez Maarsen. Hij is regerend en tienvoudig Nederlands Kampioen en onder andere bekend van Holland’s Got Talent. Hij laat je op een speelse en actieve manier kennismaken met de BMX-fiets. Wij zorgen voor de fietsen.

Panna Knock Out

De tweede is een Panna Knock Out-workshop van tweevoudig wereldkampioen groundmoves Nasser El Jackson. Hij heeft voor ons eerder een workshop verzorgd. Dat was echt een succes. Wat hij kan met een bal is ongelofelijk. En het leuke van Nasser is, dat hij het zo leuk doet met die kinderen. Je ziet ze gewoon genieten.

Basketbal freestyle

En dan de basketbal freestyle-workshop van Galdino Haimé. Na meer dan 18 jaar ervaring en meer dan 1500 shows komt hij naar de Noordkop om zijn technische hoogstandjes met de jeugd te delen. Hij is medeoprichter van de World Freestyle Association en gaat de hele wereld over.

De samenwerking van het volledige programma is er een van jongerenwerkorganisaties LINK, MEE&deWering en Young4Ever met Team Sportservice. Van sportief en gamen tot de strijd aangaan met het hele gezin. En ook carnaval valt daaronder.

Inschrijven in eigen wijk of dorp

Alle data en tijden van deze gratis sportactiviteiten staan gebundeld op de inschrijfsite van Team Sportservice: Actief in Noord-Holland. Jongeren kunnen zich inschrijven in hun woonplaats of het dorp in de buurt waar de activiteit is. Ze moeten op eigen gelegenheid naar de locatie komen om het aantal reisbewegingen in te perken. Het is niet de bedoeling dat ouders of verzorgers mee komen. Inschrijven kan hier. Het hele programma is hier te vinden.

Meer weten? Mail Jordy van Kesteren, (0223-684726).