HomeProbeer maand lang sporten uit met JouwSportProject (uitgesteld)

Probeer maand lang sporten uit met JouwSportProject (uitgesteld)

Heb je altijd al eens willen voelen hoe het is om rond te tollen in een rhönrad? Of de verfijnde kneepjes van tai chi willen leren? Misschien denk je: zou basketbal wat voor mij zijn? Of atletiek, turnen, dansen. Je kunt het allemaal uitproberen tijdens Jouw Sport Project. Vier weken lang kennismaken met een sport, dat is wat dit project van Team Sportservice inhoudt. Sommige aanbieders zetten hun deuren gratis open, andere vragen maximaal €5,50. Schrijf je nu in. JSP start 26 oktober.

 

JouwSportProject is in het leven geroepen om meer mensen in beweging te krijgen. En om ook eens te kijken wat je nu leuk vindt en wat bij je past. Je hoeft niet gelijk lid te worden van een club of vereniging, je kunt eerst eens rustig snuffelen aan een sport.

Uitgelezen manier

Een mooie manier om dus eens kennis te maken met bijvoorbeeld een sport waar je helemaal niks over weet. Neem nu rhönradturnen. Spectaculair om te zien, maar heb jij het wel eens geprobeerd? JSP is een uitgelezen manier om het eens te proberen. En misschien vind je het wel zo leuk, dat je lid wordt van de vereniging.

Ook als je al ergens lid bent

Het project is niet alleen voor mensen die nog niet sporten of bewegen. Stel, je zit op voetbal, maar je wilt ook eens kijken of basketbal wat voor je is. Dan kun je dat vier keer uitproberen. Of je wilt bij verschillende verenigingen kijken. Dan kies je bijvoorbeeld voor een les op de atletiekbaan, een keer basketbal, een les ballet en een keer badminton. Overigens is het JSP niet alleen voor kinderen en jeugd. Ook vijftigplussers kunnen meedoen. Voor hun is er conditietraining, weerbaarheidstraining en tai chi.

Meld je aan via  Noord-Holland Actief

Aanmelden voor JSP kan via de site Noord-Holland Actief. Dit is de rechtstreekste link. Meer weten over JouwSportProject? Neem contact op met Lydia van Noord van Team Sportservice via lvannoord@teamsportservice.nl of bel 0223-684726.