HomeNieuwsOnline Inspiratiesessie Sportakkoorden Noordkop (afgelast)

Online Inspiratiesessie Sportakkoorden Noordkop (afgelast)

Er gebeuren veel mooie dingen rondom de Sportakkoorden in de Noordkop. Om alle betrokkenen te inspireren om nog meer in beweging te komen voor de Sportakkoorden Schagen, Hollands Kroon en Den Helder organiseren we twee online inspiratiebijeenkomsten. Meld je aan namens jouw vereniging, gemeente of organisatie en kies de workshops waar je meer van wilt weten!

Programma:

  • Wanneer: 21 en 26 oktober
  • Tijd: 19:00 – 20:30 uur
  • Waar: online, je hoeft de deur en niet voor uit
  • Voor wie: bestuurders van sportverenigingen, zorg- en welzijnsorganisaties, onderwijs, jongerenwerk, beheerders van kantines/restaurants, trainers, BSO’ s, bedrijven en alle andere belangstellenden binnen de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon en Schagen. Zet de uitnodiging ook breed uit binnen jouw organisatie!
  • Kosten: geen, én er geldt geen maximum aantal deelnemers per organisatie

Het programma is divers zodat het voor alle huidige en toekomstige partners van de Sportakkoorden interessant is om deel te nemen. Het programma bestaat uit twee delen. We beginnen plenair met een korte toelichting op de 6 ambities uit het landelijke Sportakkoord in combinatie met lokale voorbeelden.
Daarna zijn er 2 workshoprondes van ieder 30 minuten met keuze uit vijf workshops . De workshops worden door experts geleid. Bij de workshops wordt een actieve rol van de deelnemers verwacht.

Klik hier om je aan te melden en lees meer informatie over de workshops