HomeNieuwsEerste twee keer gratis meedoen met buitensport bij Vrijwaard

Eerste twee keer gratis meedoen met buitensport bij Vrijwaard

Onze bewegingsconsulenten verzorgen elke week beweegactiviteiten voor de Vrienden van Vrijwaard. Er zijn nog plekken vrij. De activiteiten zijn in de beweegtuin tegenover Ten Anker en op het grasveld bij Huis ter Duin in de Bremstraat. Doel is de ouderen fit en in beweging te houden nu ze niet binnen mogen sporten vanwege corona.

 

De Vrienden van Vrijwaard kunnen gratis meedoen. Het is wel belangrijk dat je je eerst aanmeldt op de website die in het leven geroepen is om alle buitenactiviteiten veilig te laten verlopen: noordhollandactief.nl. Wie nog geen lid is van de ‘Vrienden’ mag de eerste twee keer gratis uitproberen.

De lessen zijn uiteenlopend. Sport, spel, spierkracht, een eind wandelen. Elke week proberen onze bewegingsconsulenten iets anders te verzinnen. Natuurlijk passen we de oefeningen aan het niveau van de deelnemers aan.

Checklist volgens protocol

Er geldt elke les een maximum van vijftien deelnemers. En wie zich heeft aangemeld krijgt vooraf aan deelname een checklist volgens protocol. Zijn alle vragen met ‘nee’ beantwoord, dan het is verantwoord om mee te sporten. De lessen zijn steeds op maandag en donderdag van 9.00 tot 9.45 uur in de beweegtuin bij Ten Anker en van 10.15 tot 11.00 uur bij Huis ter Duin.

Aanmelden

Meer over het protocol voor ouderen is hier te vinden. Aanmelden kan rechtstreeks. En wie meer wil weten over de Vrienden van Vrijwaard kan terecht op deze site.