HomeNieuwsKennismaken met hockey doe je tijdens Helderse Hockeyweken

Kennismaken met hockey doe je tijdens Helderse Hockeyweken

Hockey Hermes

De Helderse Hockeyweken staan weer voor de deur. Hockeyvereniging Hermes houdt deze jaarlijkse weken van 2 tot en met 13 maart. De Hockeyweken worden afgesloten met een aantal trainingen en een spectaculaire afsluiting op vrijdag 13 maart vanaf 15.00 uur. En zet in je agenda: de open dag bij de Helderse hockeyvereniging. Die is namelijk op 17 april. Meer weten? Kijk eens op www.hschermes.nl.

 

De bewegingsconsulenten van Team Sportservice Den Helder laten in die weken zoveel mogelijk kinderen van de basisscholen uit Den Helder en Julianadorp kennismaken met hockey tijdens hun reguliere lessen. Ze krijgen dan een beetje meer inzicht in het spel. Waar onze bewegingsconsulenten geen les geven, komt iemand van Hermes langs om de kinderen de fijne kneepjes van het hockeyspel te leren.

Leuke afsluiting

De afsluiting van de Helderse Hockeyweken is vrijdag 13 maart. Vanaf 15.00 uur zorgt Hermes voor een geweldig leuke afsluiting. Je kunt in sportkleding naar de club komen. Hermes zorgt voor wat lekkers en natuurlijk zijn vrienden, vriendinnen, broertjes of zusjes ook van harte welkom. Wil je daaraan meedoen, geef je dan op via het mailadres van de hockeyclub: ec@hschermes.nl. Vermeld in deze email voor- en achternaam, leeftijd, telefoonnummer van de ouders, e-mailadres, de naam van je school en in welke groep je zit.

En zet die open dag in je agenda! Zaterdag 17 april.