HomeNieuwsJaarlijks Sportgala groots gevierd in De Kampanje

Jaarlijks Sportgala groots gevierd in De Kampanje

Sportgala in De Kampanje

Helderse topsporters verdienen een huldiging. Dat is de mening van de gemeente Den Helder en Team Sportservice. Daarom zet de gemeente deze sporters elk jaar in het zonnetje tijdens het jaarlijkse Sportgala. Deze keer is dat op donderdag 19 januari in de Variopoolzaal van theater De Kampanje. Sporters zijn voor verschillende categorieën voorgedragen door mensen uit hun omgeving.

 

Wie de gemeentelijke sporttitel als sportman, sportvrouw, sporttalent, oeuvreprijs of sportploeg in ontvangst mag nemen, weten we donderdag 19 januari. De vijfkoppige jury, bestaande uit mensen van de Sportfederatie, de gemeente Den Helder, de Helderse Courant en Team Sportservice, heeft uit de aangemelde sporters voor elke categorie één winnaar bepaald. Tijdens het Sportgala presenteren ook de (inter-)nationale Helderse kampioenen van het afgelopen sportseizoen zich tijdens de Kampioenenparade. Daaraan doen zowel individuele sporters als sportteams aan mee. Sporters aanmelden is niet meer mogelijk.

Flitsende demonstraties

De organisatie van het Sportgala is in opdracht van de gemeente, Team Sportservice neemt de organisatie in handen. Naast de feestelijke uitreiking van de sportprijzen en de kampioenenparade is er een gevarieerd programma. In een tijdbestek van anderhalf uur geven sporters en verenigingen flitsende demonstraties die de avond tot een waar sportfeest maken.

Gasten zijn welkom

Er is op deze avond naast de genodigden ook ruimte voor gasten. Wie aanwezig wil zijn, krijgt het verzoek in stijl gekleed te komen. Feestelijk dus. De deuren van De Kampanje gaan om 19.15 uur open en het programma duurt tot 21.15 uur. Daarna is er nog gelegenheid om na te praten. De toegang is gratis. Je kunt je kaarten reserveren bij De Kampanje.

Voor meer informatie: Team Sportservice, telefoon 088-2037350 of per mail ktenhaaf@teamsportservice.nl