HomeNieuwsHulp bij verduurzamen van jouw sportaccommodatie

Hulp bij verduurzamen van jouw sportaccommodatie

Hulp bij verduurzamen sportaccommodaties

Direct inzicht in verduurzamingsmaatregelen, financiering, producten en subsidies. Dat geeft de nieuwe online tool van Sport NL Groen. Om je te laten zien wat jij daar als club aan hebt, nodigen we je uit voor het webinar op maandag 11 april van 19.30 tot 20.30 uur. Meld je nu aan. Of bekijk deze video waarin je binnen 1 minuut ziet hoe de tool werkt. 

 

De tool werkt heel eenvoudig: voer je clubnaam in en zie meteen welke subsidies (landelijk én lokaal) en leningen er voor jou zijn en welke maatregelen geschikt zijn voor jullie accommodatie en wat die financieel voor jouw club betekenen.

Gratis ondersteuning door een energie-coach

Sport NL Groen is gratis beschikbaar gesteld voor alle sportaccommodaties in Nederland. Extra hulp nodig bij verduurzamen? Dat kan dankzij een gratis energiecoach. De energiecoach doorloopt samen met jou het hele proces.

Aanmelden voor het webinar

Graag nodigen wij je uit voor het webinar waarin we de tool presenteren, de mogelijkheden voor een gratis energiecoach uitleggen en al je vragen beantwoorden. Meld je hier aan voor het gratis webinar

Wat is Sport NL Groen?

Sport NL Groen is in samenwerking met NOC*NSF, Vereniging Sport en Gemeenten (VSG), Platform Ondernemende Sport (POS), Kenniscentrum Sport & Bewegen en CFP Green Buildings ontwikkeld om 28.000 sportaccommodaties te helpen verduurzamen.