HomeNieuwsHigh5spel nu op de markt: meer plezier voor de hele club

High5spel nu op de markt: meer plezier voor de hele club

Team Sportservice brengt High5spel op de markt

High5spel bevordert een positieve sportcultuur bij jeugdteams en zorgt voor meer plezier en sportiviteit in het team. Team Sportservice won in 2019 de Nationale Sportinnovatorprijs met dit spel. Daar plukt de hele vereniging, inclusief tegenstanders, de vruchten van. En kinderen die met plezier sporten blijven langer lid van hun sportclub, zo is de gedachte.

 

Wat is het High5spel?

Het High5spel maakt het de trainers makkelijker om met het team tot afspraken te komen. Aan de hand van spelkaarten met een stelling, rollenspel of quiz werken de teams op een leuke en speelse manier toe naar tien teamafspraken. Deze zijn verdeeld over vijf thema’s: de scheidsrechter, materiaal en omgeving, de tegenstander, het resultaat en ons team. De spelers bepalen zelf wat zij afspreken en zetten hier na het spelen van het spel hun handtekening onder. De begeleiding van het spel is in handen van de leider of trainer van het team.

Hoe bestel je het spel?

Met ondersteuning van sportbonden, een hogeschool, een spelontwikkelaar en testclubs is het spel uitgebreid ontwikkeld en getest. Inmiddels is het spel uitgebracht en bestel je het als sportbond, sportclub, trainer of ouder voor € 12,95 (excl. btw en verzendkosten) via www.high5spel.nl.

Sportbonden of andere organisaties die meerdere spellen willen afnemen, kunnen contact opnemen met Team Sportservice via www.high5spel.nl.

High5spel heeft ook een stand op de Nationale Sportvakbeurs in Gorinchem waar het spel op 10 november te zien en te koop is.