HomeNieuwsDe verkiezing Club van het Jaar

De verkiezing Club van het Jaar

Doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar en zet jouw club in de spotlights!

Achtergrond verkiezing Club van het Jaar

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren dansen of kunst maken en waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en daarom is verenigen zo belangrijk. Als coöperatie onderkent de Rabobank dat en daarom heeft zij samen met NOC*NSF, het LKCA, Kunstbende, AD en de regionale dagbladen het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen.

Vandaag start de verkiezing ‘Club van het Jaar 2019. Alle sport- en cultuurverenigingen in Nederland worden uitgedaagd om zich te nomineren en hun unieke verenigingsverhaal te delen. Naast de waardering en erkenning voor al het moois dat op de club plaatsvindt, ontvangen de winnaars het predicaat ‘Club van het Jaar 2019’, masterclasses naar keuze van een expert en een professionele promotiefilm waarmee de club zich nog meer in de schijnwerpers kan zetten. Clubs zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden!

Inschrijven clubs

Elke club die bij de bond is aangesloten, kan zich nomineren via de website. Alle deelnemende clubs ontvangen vervolgens aan het begin van de stemperiode een link naar de toolkit. Hier kunnen ze posters, banners en persberichten m.b.t. de verkiezing personaliseren. Zo kunnen clubs snel en makkelijk kenbaar maken dat ze aan de verkiezing meedoen en hun achterban oproepen om te stemmen.

Bekijk hier het verhaal van basketbalvereniging Crackerjacks!