HomeNieuwsUpdate 23 maart: coronavirus advies NOC*NSF en RIVM leidend

Update 23 maart: coronavirus advies NOC*NSF en RIVM leidend

Team Sportservice volgt de adviezen van het RIVM en de GGD met betrekking tot het coronavirus. Dus zorg voor een goede hygiëne, was regelmatig je handen, hoest en nies in de binnenkant van je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Kijk op de site van het RIVM voor alle vragen en antwoorden. Hier houden we je op de hoogte van het al dan niet door laten gaan van onze activiteiten. Ons kantoor is fysiek gesloten, maar uiteraard wel bereikbaar wanneer je vragen hebt. Het gebruikelijke nummer: 0223 – 684 726 is doorgeschakeld en wordt dus beantwoord. 

[UPDATE 15 maart 2020]: Waarschijnlijk heeft het laatste nieuws rondom het coronavirus je al bereikt. Op zondag 15 maart heeft de Nederlandse overheid in overleg met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) besloten tot ingrijpendere maatregelen en adviezen met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

[UPDATE 23 maart 2020]: Ook voor Team Sportservice heeft de gezondheid van Nederland de hoogste prioriteit en volgen wij de richtlijnen van de regering en het RIVM. Dat betekent dat alle activiteiten van Team Sportservice, ongeacht waar deze plaatsvinden tot 1 juni komen te vervallen.

Sportvereniging of sportgerelateerde organisatie?

Alle sportverenigingen, sport- en fitnessclubs sluiten vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april. Dit betekent ook dat alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen afgelast dienen te worden. Het bestuur van een sportvereniging is zelf verantwoordelijk voor het nemen en communiceren van deze (aanvullende) maatregelen.

Alle informatie vanuit NOC*NSF aangaande dit onderwerp is te vinden op de website van NOC*NSF.

Meer over de adviezen het NOC*NSF staat hier te lezen.