HomeCheck de aangepaste jaarplanning: wat gaat wel en wat gaat niet door

Check de aangepaste jaarplanning: wat gaat wel en wat gaat niet door

Nu de coronaregels voor de sport verder aangescherpt zijn, willen we je op de hoogte houden van activiteiten en andere zaken. De groepsgrootte en het aantal mensen in een ruimte maakt het lastig om volgens de regels, op een veilige manier, sporttoernooien te organiseren.

 

Afgelastingen

Team Sportservice heeft daarom moeten besluiten dat het trefbaltoernooi dit jaar niet doorgaat en wordt verschoven naar het voorjaar van 2021.

Het ijsbaanbestuur heeft besloten de ijsbaan in de Beatrixstraat dit jaar helaas niet op te bouwen. Daarmee komt ook het schoolschaatsen te vervallen.  Het schoolbasketbaltoernooi is ook afgelast en verplaatsen we naar de voorjaarsvakantie van 2021.

Bekijk de bijgewerkte (20-10-2020) jaarplanning.

Meer bewegen op school?

Wil je als school dat leerlingen meer bewegen? Denk dan eens na over het concept the Daily Mile: elke dag een rondje rennen zodat de kinderen nog geconcentreerder hun schooldag ingaan.

De Jac. P. Thijsseschool is één van de scholen die al meedoet. Wil je meer weten over de Daily Mile? Of een gesprek op jouw school? Neem contact op met Tanja Ites via tites@teamsportservice.nl