HomeNieuwsVerbeter je voetbalskills in de voorjaarsvakantie

Verbeter je voetbalskills in de voorjaarsvakantie

Wil je in de voorjaarsvakantie wel lekker bezig zijn, maar heb je geen zin om buiten te sporten? Kom dan donderdag 20 februari lekker naar onze activiteit in sporthal De Slenk. Onze buurtsportcoaches verzorgen er een ochtend die bol staat van voetbal. En het mooie is: het is gratis!

 

Ook als je nog niks van voetbal weet

In vier onderdelen leer je (nog) beter zaalvoetballen. Leer hoe je beter kunt schieten, een mooiere pass maakt of leert dribbelen. Heb je nog nooit eerder een bal aan je voet gehad? Geen probleem. Leren we jou de eerste kneepjes van deze sport toch!

Check je skills en verbeter ze

Ben je al wat verder in het voetbal en zoek je meer uitdaging? Check dan jouw skills. Verbeter je Schaar, Zidane of word koning in hooghouden. Je leert het allemaal in de vakantie.

En dan… een toernooitje

In de ’tweede helft’ gaan we nog even een echt potje voetballen tegen elkaar. Kijken wie het meest heeft opgestoken. Maar vergeet niet, het gaat vooral om de fun deze dag!

Geef je hier op

Neem sportieve kleding, zaalschoenen en een bidon mee. Deze activiteit is voor leerlingen van groep 5 tot en met groep 8. Donderdag 20 februari vanaf 9.45 tot 10.00 uur kun je sporthal De Slenk in om je om te kleden. Daarna gaan we van start.

Geef je op bij Jessica Glasbergen 

  • meld je naam een leeftijd, dan word je door ons ingedeeld in een team.