HomeVitale kalender Den Helder

Vitale kalender Den Helder

Wat leuk dat je onze vitaliteitskalender gevonden hebt. Dat betekent waarschijnlijk dat je geïnteresseerd bent in sport, bewegen en een gezonde leefstijl in jouw gemeente. Daar worden wij blij van!

Maar hoe blijf je het beste op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van sport en bewegen in jouw gemeente? Wat houdt inwoners deze maand bezig en wat er te doen is in de gemeente? Als antwoord op deze vragen hebben we deze vitaliteitskalender ontwikkeld. Met elke maand een weetje en een terugblik op de maand ervoor met onze activiteiten en inspanningen. Geef de kalender een mooie plek en scan maandelijks de QR-code voor actuele informatie.

 

Wat hebben we gedaan in november?

  1. Lichtjesloop: bekijk de aftermovie

  2. Pietengymfeesten: bekijk onze aftermovie

  3. Informatieavond valpreventie

Wat komt er aan in december?

  1. Aanleg Wilde Beestenpad 9 december. Op het terrein van ‘s Heeren Loo. Een speurtocht door het natuurgebied Noorderhaven
  2. Xtreme Sneeuwbalfeest in de kerstvakantie: met op 3 locaties sneeuwballengevechten, winterse doe-spelletjes en nog veel meer
  3. Maatjesschaatsen 18 december: een uurtje schaatsen voor mensen met een beperking
  4. Schoolbasketbal: voor alle leerlingen van de basisscholen in de Noordkop. Een samenwerking met de Helderse basketbalverenigingen.