Doe mee aan activiteiten in de voorjaarsvakantie!

In de voorjaarsvakantie organiseren diverse sportverenigingen en Team Sportservice verschillende activiteiten voor de basisschooljeugd in Den Helder. Zie hieronder de activiteiten en schrijf je in!

Activiteiten:

  • 18-2 Sportieve carnaval bij Turnlust voor basisschool kinderen. De sportieve Carnaval begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur en is gratis. Opgeven via : sportieve.carnaval@gmail.com of bij de bar van de Draaikolk. De zaal is open om 13.30 uur.
  • 19-2: Tafeltennis bij tafeltennisvereniging TTV Noordkop. Er wordt een clinic en een toernooi georganiseerd. Deelname aan de clinic is gratis. Deelname aan het toernooi voor niet leden kost € 2,50 en is gratis voor leden
  • 19-2: Bowlen bij Noordzee Bowling in Julianadorp. Les krijgen van Denise Blankenzee! Deze activiteit kost € 5,-
  • 20-2: Angry Birds gegeven door medewerkers van Team Sportservice in Sporthal de Slenk. Deze activiteit is gratis!

Meedoen en inschrijven:

Inschrijven en betalen kan online via onze inschrijfwebsite of indien anders vermeld bij de organisatie zelf. Er hoeft geen account of iets dergelijks aangemaakt te worden.
Meer informatie en inschrijven via deze link: of kopieer: https://jouw.teamsportservice.nl/den-helder/ kom je op onze inschrijfwebsite. Eenmaal op de inschrijfwebsite klik op de “tegel” vakantieactiviteiten. Per doelgroep en kern kan er gezocht worden naar verschillende sporten op leeftijd en gebied.