Schoolsportdag groep 8

Schoolsportdag groep 8 is dit jaar op een nieuwe locatie. We zijn voor het eerst te gast op Sportpark de Schooten bij MSV Zeemacht.

Programma

Het verrassende programma biedt leerlingen van groep 8 een fantastische ochtend of middag waarbij 6 verschillende spelsporten, waterspelen, alternatieve spelen en atletiekvormen elkaar in rondes van 30 minuten afwisselen. Scholen kunnen kiezen voor het ochtend- of middagprogramma. Het ochtendprogramma is tussen 08.30 – 11.30 uur; het middagprogramma tussen 12.00 – 15.00 uur. Tijdens de dag is koffie en/of thee, tegen betaling, in de kantine van Zeemacht te verkrijgen.

Begeleiding

Team Sportservice Den Helder heeft dit jaar de samenwerking gezocht met het ROC Sport en Bewegen. 3e jaars studenten hebben geholpen met de voorbereiding en de 1e jaars studenten gaan de spelen begeleiden.

Jouw school aanmelden

Aanmelden kan door het onderstaande deelnameformulier in te vullen en aan te geven welk dagdeel de voorkeur geniet, waarbij Team Sportservice Den Helder het recht voorbehoudt (bij over-inschrijving) hier wijzigingen in aan te brengen. Als jouw school een continue-rooster heeft, wilt je dit dan vermelden? Kleine scholen voegen wij samen.
AANMELDFORMULIER SCHOOLSPORTDAG GR. 8 2018