Schoolsportdag groep 8

, , Den helder, Nederland


Den helder
Nederland

Schoolsportdag groep 8 is dit jaar wederom op Sportpark de Schooten bij MSV Zeemacht.

Programma

Het verrassende programma biedt leerlingen van groep 8 een fantastische ochtend of middag waarbij verschillende spelsporten en alternatieve spelen elkaar in rondes van 30 minuten afwisselen. Scholen kunnen kiezen voor het ochtend- of middagprogramma. Het ochtendprogramma is tussen 08.30 – 11.30 uur; het middagprogramma tussen 12.00 – 15.00 uur. Tijdens de dag is koffie en/of thee, tegen betaling, in de kantine van Zeemacht te verkrijgen.

Begeleiding

Team Sportservice Den Helder heeft dit jaar weer de samenwerking gezocht met het ROC Sport en Bewegen. De 3e jaars studenten hebben geholpen met de voorbereiding en de 1e jaars studenten begeleiden de spelen onder toezicht van Team Sportservice.

Wilt u ervoor zorgen dat de begeleider van de klas duidelijk herkenbaar is met bijvoorbeeld een hesje van de school? Dit vanwege de herkenbaarheid van mensen die op het sportpark aanwezig zijn.

Jouw school aanmelden

Aanmelden kan door het hier te klikken en aan te geven welk dagdeel de voorkeur geniet, waarbij Team Sportservice Den Helder het recht voorbehoudt (bij over-inschrijving) hier wijzigingen in aan te brengen. Kleine scholen voegen wij samen.

Foto’s

Tijdens de sportdag gemaakte foto’s plaatst Team Sportservice op facebook en gebruikt de foto’s voor mediadoeleinden gerelateerd aan de sportdag. Als leerlingen niet op de foto mogen wil de begeleider van de klas hier dan toezicht op houden?