Lichtjesloop 2019

De vijfde editie van de Lichtjesloop, georganiseerd door Team Sportservice Den Helder zal op vrijdag 15 november 2019 plaatsvinden.

De lichtjesloop is een avondwandeltocht die door de deelnemers zelf verlicht wordt! Een afwisselende wandeltocht voor jong en oud in de omgeving van Den Helder. De route heeft een lengte van 11 km, een afstand die voor velen goed te doen is. De wandeltocht start bij het Fort Kijkduin te Huisduinen waar ook de finish zal plaatsvinden.

We dagen de deelnemers uit zo leuk mogelijk verlicht de route af te leggen. De leukst verlichte deelnemer ontvangt een prijs! Om 21:30 uur zal de winnaar bekend gemaakt worden. Zorg in ieder geval voor voldoende zichtbaarheid voor de andere weggebruikers en je eigen veiligheid!

Jouw Privacy

Tijdens de lichtjesloop gemaakte foto’s worden voor verschillende mediadoeleinden gebruikt en geplaatst op Facebook. Lees hier het privacystatement van Team Sportservice

Kosten en deelname

Het inschrijfgeld bedraagt € 9,50 en wordt via een i-deal betaling van je bankrekening afgeschreven. De inschrijving start 1 oktober en sluit op 13 november of eerder als de deelnemerslimiet van 500 wandelaars is bereikt! Inschrijven kan uitsluitend online. Een na-inschrijving of inschrijven bij de start is niet mogelijk. Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk. Een deel van het inschrijfgeld komt ten goede aan het Jeugdfonds Sport!

De lichtjesloop wordt mede mogelijk gemaakt door: Fort Kijkduin, figurantengroep Ouderwetzz, verkeersregelaars, de Knorhanen, Koninklijke EHBO, Triade,  Paviljoen van Toen en Restaurant Vice Versa.

Vragen? Neem contact op met Marianne en/of Lydia van Team Sportservice Den Helder. Telefoon: (0223) 68 47 26.

Inschrijven

Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.