Lichtjesloop 2017

, , , NederlandNederland

De derde editie van de Lichtjesloop, georganiseerd door Team Sportservice Den Helder, gaat op vrijdag 17 november 2017 plaatsvinden. Een avondwandeltocht die door de deelnemers zelf verlicht wordt! De Lichtjesloop is een afwisselende wandeltocht voor jong en oud in de omgeving van Den Helder. De route heeft een lengte van 11 km, een afstand die voor velen goed te doen is. De wandeltocht start in het begin van de avond bij het Dorpshuis te Huisduinen waar ook de finish zal plaatsvinden.

De derde editie van de lichtjesloop heeft een totaal andere route dan de twee voorgaande jaren. De wandeling gaat voor een klein deel over de Helderse dijk, maar dat zal minimaal zijn. Een deel van de route slingert over onverlichte paden dus zorg zelf voor goede verlichting! De route wordt deels op een ludieke, verlichte wijze aangegeven.

Reus Sport Den Helder sponsort zal dit jaar een ‘verlichte’ presentie! We willen de deelnemers uitdagen zo leuk mogelijk verlicht de route af te leggen. De leukst verlichte deelnemer ontvangt een prijs!

De vorige editie hebben we er bij de finish een feestje van gemaakt door een muzikaal optreden van de Knorhanen en dat gaan we deze editie weer doen.

Het inschrijfgeld wordt automatisch van de rekening afgeschreven. Bij annulering wordt het inschrijfgeld niet teruggestort.

De inschrijflimiet is behaald! Inschrijven is niet meer mogelijk. Ook niet aan de start.