Dauwtraptocht op Hemelvaartsdag donderdag 10 mei.

Doe mee met de vijfde editie van de dauwtraptocht van Team Sportservice Den Helder in samenwerking met het Jeugdsportfonds.

Start

De dauwtraptocht start 10 mei om 06.00 uur. Dit betekent vroeg uit de veren, maar hier krijg je geen spijt van. ’s Ochtends vroeg is de natuur op zijn mooist. Het prille groen kleurt de bomen en de geur van de bodem prikkelt in de neusgaten. Geniet van de opkomende zon, mystieke ochtendnevels en een kakofonie van vogelgeluiden. Het dauwtrappen werd vroeger zingend en blootsvoets gedaan. Het ritueel zou een zuiverende en genezende werking hebben waarbij tegelijkertijd de wederopbloei van de natuur werd gevierd.

Route

De wandelroute is afwisselend over het strand, duinen en bos. Je kunt mee doen met 15 km of 22 km. De start is bij Het Tillenhof 2 te Huisduinen. Hier zal ook de finish plaatsvinden. De kosten bedragen €7,50 inclusief een herinnering en onderweg koffie/thee met wat lekkers. Er kunnen maximaal 150 deelnemers meedoen. Inschrijven kan alleen via onderstaande link. VOL=VOL!! Na-inschrijving is niet mogelijk, ook niet op de dag zelf.

Jeugdsportfonds

Door jouw deelname wordt het Jeugdsportfonds ondersteund. Van jouw inschrijfgeld gaat €1,50 naar het Jeugdsportfonds, waardoor 1 kind een jaar lang kan sporten.

Ik wil lid worden van de nieuwsbrief van Team Sportservice

Na je aanmelding krijg je onderaan deze pagina direct in het blauw een bevestiging als je aanmelding gelukt is!

Aanmelden Dauwtraptocht 2018

Hieronder kan jij je aanmelden. Je krijgt na het aanmelden een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres. LET OP! De e-mail kan ook in je spam terecht komen.
  • Jouw e-mail adres wordt uitsluitend voor de wandeltochten van Team Sportservice Den Helder gebruikt.