Zomeractiviteiten senioren (55+)

Een zomer vol activiteiten, een mooi programma met volop sportieve, creatieve en culinaire activiteiten. Het zomerprogramma is gerealiseerd door een samenwerking tussen Zorggroep Tellus, Stichting Vrijwaard, Team Sportservice Den Helder en Stichting MEE & de Wering en met medewerking van vele organisaties en verenigingen uit Den Helder.

In de maanden juli en augustus heeft u de keuze om alleen of samen met iemand deel te nemen aan een van de vele georganiseerde activiteiten. Een leuk aanbod voor 55 plussers in de gemeente Den Helder.

Komt u ook? We heten u graag welkom!

Hoe werkt het?

Kies één of meerder activiteiten uit die aansluiten bij uw interesses. Opgeven is voor de meeste activiteiten verplicht. Betaling van de activiteit vindt plaats vooraf of bij binnenkomst van de activiteit. We willen u vragen zoveel mogelijk gepast te betalen. Deelnemers dienen op eigen gelegenheid de activiteiten te bezoeken.

Mocht u problemen hebben met vervoer van of naar een activiteit neem dan contact op met MEE & de Wering op tel 088 0075 200 dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wij wensen u veel plezier tijdens de activiteiten. U bent van harte welkom!

Bekijk hier het zomerprogramma 2019