Dauwtraptocht op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei.

Doe mee met de zesde editie van de dauwtraptocht van Team Sportservice Den Helder in samenwerking met het Jeugdfonds Sport.

Start

De dauwtraptocht start 30 mei 2019 gezamenlijk om exact 06.00 uur. Dit betekent vroeg uit de veren, maar hier krijg je geen spijt van. ’s Ochtends vroeg is de natuur op zijn mooist. Het prille groen kleurt de bomen en de geur van de bodem prikkelt in de neusgaten. Geniet van de opkomende zon, mystieke ochtendnevels en een kakofonie van vogelgeluiden. Het dauwtrappen werd vroeger zingend en blootsvoets gedaan. Het ritueel zou een zuiverende en genezende werking hebben waarbij tegelijkertijd de wederopbloei van de natuur werd gevierd.

Route

De wandelroute is afwisselend over het strand, duinen en bos. Er zijn twee routes: 15 km of 22 km. De start is bij Het Tillenhof 2 te Huisduinen. De finish is bij Nogal Wiedus (Huisduinen) waar u bij binnenkomst een muntje ontvangt voor een heerlijk kopje koffie/thee met een koek. De finish sluit om 12:00!

Jeugdfonds Sport

Door jouw deelname wordt het Jeugdfondssport ondersteund. Van jouw inschrijfgeld gaat €1,50 naar het Jeugdfonds Sport, waardoor 1 kind een jaar lang kan sporten.

Inschrijven

De kosten bedragen €9,00. Voor dit bedrag ontvang je:

  • Jouw stempelkaart bij de start
  • De route op papier
  • Een herinnering
  • Onderweg en bij de finish koffie/thee met wat lekkers
  • EHBO op de gehele route
  • veilige oversteekplaatsen door verkeersregelaars

Inschrijven kan uitsluitend online en gaat via i-deal betaling. Je inschrijving is direct definitief.  Een na-inschrijving of inschrijven bij de start is niet mogelijk. Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk.  Er kunnen maximaal 150 deelnemers meedoen. Inschrijven kan alleen via onderstaande link. VOL=VOL!!

Klik hier om je in te schrijven

Jouw Privacy

Tijdens de dauwtraptocht gemaakte foto’s worden voor verschillende mediadoeleinden gebruikt en geplaatst op Facebook. Lees hier het privacystatement van Team Sportservice