Buitensport voor Vrienden van Vrijwaard

buitensport vrienden van Vrijwaard

Wegens de coronamaatregelen zijn de fitnessruimtes van Vrijwaard gesloten. De professionele fitness in Nederland kan per 1 juli open onder strikte voorwaarden. Vrienden van Vrijwaard biedt echter geen professionele fitness en kan op het moment niet voldoen aan de gestelde eisen. Daarom heeft het bestuur helaas moeten besluiten om de fitnessruimten tot nader order gesloten te houden.

Het alternatief

Er is gekeken naar een alternatieve manier van sporten. Met ingang van 2 juli kan er op maandag en donderdag buiten gesport worden. Deze activiteiten vinden plaats onder begeleiding van Team Sportservice. Nog geen lid van Vriend van Vrijwaard? Klik dan hier voor meer informatie en lid worden.

Locaties en tijdstippen:

  • Maandag en donderdag bij het Timorpark in de beweegtuin tegenover Ten Anker van 9.00-9.45 uur
  • Maandag en donderdag voor woonzorglocatie Huis ter Duin op het grasveld van 10.15-11.00 uur

Deelnemen aan deze activiteiten is alleen voor leden van de Vrienden van Vrijwaard. Let op, er is een maximum aantal deelnemers dat hieraan mee kan doen. Vooraf inschrijven is verplicht, ook al ben je al lid van Vrienden van Vrijwaard. Neem je lidmaatschapspas mee.
Lees voor deelname het huishoudelijk reglement en het protocol door.

Inschrijven

Om je in te schrijven voor verschillende tijdstippen, data en locaties is een registratie noodzakelijk op de website veiligsporten.nu. Ga via deze link naar deze website.

Klik dan op inloggen en daarna op registreren. Maak vervolgens een account aan. Je kunt je nu per keer inschrijven. De gevraagde gegevens voor registratie worden alleen gebruikt voor de activiteiten van de Vrienden van Vrijwaard.

Mocht om een of andere reden de aanmelding via de link niet goed verlopen, bel dan naar Team Sportservice: 0223 – 684 726 of mail naar Lydia van Noord