Beweegmomenten in de wijk

Dag-arrangementen

Op diverse momenten in het jaar bied Team Sportservice Den Helder dag-arrangementen aan in de wijk in samenwerking met sportverenigingen. Dag-arrangementen zoals tennis na school of een cursus weerbaarheidstraining behoren tot de mogelijkheden. Sportverenigingen die een cursus of meerdaagse workshop willen aanbieden kunnen een mail sturen naar info@teamdenhelder.nl

  • In november 2017 zijn  weerbaarheidstrainingen gestart voor leerlingen van het basisonderwijs in de speelzaal van de Trimaran, Verrekijker en de Windwijzer. De lessen worden gegeven door Jeroen Blom van Budowazasport. Tijdens de les is er aandacht voor het afbakenen van je eigen grenzen en hoe handel je in een voor jou bedreigende situatie. Een breed programma waarin situaties uit de praktijk fysiek worden nagebootst en besproken.

Sportinstuif

Sportinstuiven zijn bedoeld voor iedereen uit de wijk die wel eens willen bewegen of sporten zonder direct een lidmaatschap bij een vereniging aan te hoeven gaan. Sporten in een sporthal of pleintje in de buurt zodat iedereen uit de wijk mee kan doen. Houd de website onder het kopje agenda en activiteiten in de gaten voor een sportinstuif bij jou in de wijk!

  • Voetballen op het Cruyff Court op dinsdagmiddag

Vakantie activiteiten

In elke vakantie organiseert Team Sportservice Den Helder sportieve activiteiten voor jong en oud. De samenwerking met sportverenigingen, wijk- en buurthuizen speelt hierin een grote rol. Heb je ideeën of voorkeuren voor bepaalde beweegactiviteiten neem dan contact op met Team Den Helder.